Ak se ne varam kod mene bi pritiskom na kocnicu dotok zraka u prikolicu trebal bit prekinut, a dok nije stisnuta kroz crijevo bi trebao ici zrak. Takva i je trenutna situacija jel smo probali i crijevo skinut.Kolegov sistem bi trebao raditi na principu rasterećenja voda između traktora i prikolice, pošto i prikolica ima svoj rezervoar zraka
Koje kocenje tocno kad su 3 vrste. Ovo puna prikolica prema dolje ?Kad ima zraka u sistemu ako ispustiš zrak iz cijevi mora zakočiti, uz uvjet da je na prikolici ventil okremit na kočenje.
Mislim da bi trebalaZnači u slučaju da pukne cijev između traktora i prikolice mora se zakočiti!
Da, ali koji god od njih da okrenem ona mi je zakocena. Rišlag je između kompresora i boce od zrakaOvisi o teretu,pa vidiš kako su obojane kvadratići na ventilu,usput gdje ste stavili taj rikšlag ventil?
Jel ona ima bocu na sebi ? Kad ukljucujes zrak na traktor u kojoj je poziciji rucica na ventilu ?Recimo da je ko moja stara imt,dok je imala zračne kočnice.
Trebala bi se prvo kad spojiš zrak sama zakočiti a onda kad pritisak poraste oko 5 bara otkociti.