Sto se tu ima vise reci...
orbitrol je dio iz kojeg viri vreteno volana. Dakle imas ulaz ulja i izlaz iz orbitrola, te izvode koji idu na hidraulicni cilindar na prednjem mostu.
Kako sam ja skuzio princip rada to radi otprilike ovako: Imas protok ulja kroz orbitrol i dvije "ploce" koje se preklapaju. Kad volan miruje, ulje cirkulira kroz pumpu rezervoar i kroz mali dio orbitrola te volan stoji kako je ostavljen.
Kad se volan zakrece, jedna od ploca je fiksna na vretenu, a druga je spojena za nju, ali se jedna po drugoj okrecu. I gornja se krene okretati, te se dovod ulja sad poklapa sa izvodom za skretanje i izlaz ulja je stalno spojen. I sad ulje cirkulira iz izvoda, kroz dio za skretanje (ventil) i ide prema cilindru, ulje iz druge strane cilindra se preko izlaza ulja iz orbitrola vraca u spremnik.
Kad prestane skretanje volana, ploce se opet djelovanjem pritiska ulja poklope na nulti polozaj i ulje cirkulira samo maljim dijelom orbitrola.
Nemoj me drzati za rijec, jer nisam to cudo nigdje imao prilike vidjeti u zivo, nego samo "na papiru" tako da samo nagadjam, ali sam 80-90% siguran da znam kako to radi.