Zlatni vrtovi-Virovitica 1,3 kn komad.
Kod mene jutros dosta jaki mraz obrao mi je lubenice.
Ovaj predhodni post pisan je prije pojave slučaja "Krastavac"(bakterije coli) i tada su cijene i potražnja bili katastrofa. Evo i dan danas situacija se nije popravila i dalje je stanje katastrofično. Cijene niske a otkup(prodaja) na "molim te". Uzgojio sam robu izvrsne kvalitete ali badava kada se sve zbroji i oduzme ispada da ćemo se naraditi ove sezone za ništa ili za vrlo malo. Zadovoljan sam što se nije ništa bacilo ili zafrezalo (krastavac,salata - čuvao u komori) nego je to naša zadruga Agro - Istra uspjela plasirati. Biti će ova sezona, strah me, jako loša.
Možete zamisliti da sam se danas kupao u moru i bilo mi je ugodnije nego usred ljeta. Toplo vrijeme(29°),toplo more(23°) bistro i bez gužve na plaži. Divota, čudesno. Pazite 02.10 je i otkada pamtim za sebe nisam se na ovaj datum kupao u moru.
Sa druge strane za našu djelatnost katastrofa od vremena.
Poštovanje!
Ja sam se počeo baviti uzgojom kukuruza šečerca i imam puno njiva obrađenih ali su mi kukuruzni moljci uništili 80% usjeva. Molim one koji se isto bave ovime da mi za ubuduče preporuče najbolje sredstvo protiv tih štetnika. A što je najgorje onda dođu škvorci i vrapci pa jednu te moljce i samo na vrhu kukuruza naprave štetu molim ozbiljan odgovor i rješenje.
Hvala