Ako nekoga zanima, a nije vidija na ruralnirazvoj.hr izaša je nacrt novog pravilnika za mjeru 4...sada idu komentari pa tek onda objava...
http://ruralnirazvoj.hr/novosti/na-...keting-iili-razvoj-poljoprivrednih-proizvoda/
Fendt515c možeš li mi reć di piše to za 3 mil eura za farme? To stvarno nisan naša u pravilniku...
Inače, ovaj nacrt pravilnika je apsurdan i savršeni prikaz stanja našeg društva...doslovno besramna transparentna korupcija na djelu...
Čak i da uvaže neke od komentara koje ćemo dat...i da promine pravilnik u konačnici kako mi kažemo...ideja da su uopće imali namjeru objavit ovakve nacrte, koji pogoduju istim onima koji su prije 2 godine dokazano pokušali varat državu, pokazuje koliko su moćni i koliko ih nije briga za nas...sram me bit dio ove države trenutno...
hvala puno na infuAko tek otvaraš OPG onda ti je najbolje prijaviti se na podmjeru 6.3. (15.000€) ili 6.1. (50.000€ za mlade polj)
Ugl svaki pravilnik ima drugačije uvjete pa su tako u ovom nacrtu pravilnika za mjeru 4 ubacili uvjet da OPG treba biti registriran najmanje 1 god prije prijave projekta.