Ne, nego trebaš imati neki stari objekt npr. štalu u upisniku poljoprivrednika kojeg rekonstruiraš u kuću za odmor. Odnosi se samo na projekte u susjednim JLS. U vlastitoj JLS ti ne trebaju takvi resursi.Kolega hvala na brzom odgovoru. Znači i dalje je u planu, odlično. Možete li mi pojasniti samo dio natječaja gdje je navedeno “Projekti se provode u naseljima s najviše 5.000 stanovnika u području jedinice lokalne samouprave u kojoj je sjedište korisnika ili u susjednoj JLS s kojom graniči kopnenom granicom u naselju do 5.000 stanovnika, ako u toj JLS korisnik ima registrirane resurse upisane Upisnik poljoprivrednika u trenutku podnošenja zahtjeva za potporu, koji su potrebni za provedbu aktivnosti iz poslovnog plana” , znači li to da zemlja koja mi čini ekonomsku veličinu mora biti baš u toj općini gdje bih pravio kuću za odmor ili?
Ovo vam je pitanje u rangu: jel ima netko sjeme kukuruza, ali ja budem platio tek kad taj kukuruz prodam.Pozdrav svima,
Jel ima tko za preporucit konzultatna koji bi mogao radit na prijavi za 73.12 koja ide u Q4?
Zanimaju me konzultatani koji rade naplatu tek ako se dobije projekt.
Takvi ti odmah kažu kada ti izračunaju tvoje bodove kolike su ti šanse da prođeš.....pa ti odmah znaš na čemu si.......Takvi uzimaju samo projekte gdje su bodovi preko 80% maksimalnih...
Ne nego najbolje ti meni plati,pa ti kako prođeš,ma daj molim te.Ovo vam je pitanje u rangu: jel ima netko sjeme kukuruza, ali ja budem platio tek kad taj kukuruz prodam.
Pa to mi je OK, odma mi kaze na cemu sam.Takvi uzimaju samo projekte gdje su bodovi preko 80% maksimalnih...
Nije bas. Vise manje konzultatni znaju ko prolazi a ko ne. I po tome uzimaju projekte.Ovo vam je pitanje u rangu: jel ima netko sjeme kukuruza, ali ja budem platio tek kad taj kukuruz prodam.