Uspio sam riješiti dug, sve bi bilo jednostavno da na šalteru ne rade nadrkane babetine, majku im uhljebsku.
Marko-ako nemaš bar 80 bodova, i gospodarstvo vrijedno minimum 50 000e, nemoj ni pokušavati.
Ista stvar je bila dok su bili oni IPARD natječaji..svi su derali na cijenama a onaj tko je prošao je ostao "oderan"..sa dugogodišnjim kreditom.
Ps. Mislim da stroj nemoraš kod nas kupiti,možeš i u EU pa možda je jeftinije vani..
Jel moram biti clan lag-a da se prijavim na njihov natjecaj lag 6.3.1?
Bok svima..eto stvarno vise neznam koga da pitam i di da pitam pa mozda vi mi mozete pomoci...prijavio sam se na natjecaj 4.1.1 i 4.1.2 jos prosle godine onaj koji je iso, dns 8.5.2018 ja i dalje nemam apsolutno nikakvih informacija dali sam proso ili ne...status obrade je i dalje podnesen..konzultant nezna nista, eto stvarno neznam koga bih pitao...uskoro ce novi natjecaj a ja i dalje neznam sta da radim, kud da krenem? Koga da pitam? Nikakvu obavijest ja nisam dobio na mail da nisam proso, ili sta se vec dobije hvala
Nemaju ni moji odluku još i nema nikakvih informacija o trenutnom stanju obrade zahtjeva. (ovi šta imaju sanse proc)
Ovi koji su imali krivu dokumentaciju su dobili ili zahtjev za dopunu ili odbijenicu tako da ti je mozda i pozitivno to sta se niko ne javlja :