• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Program ruralnog razvoja - 2017 do danas

benk007

Član
Tu od
21 Svi 2018
Poruka
55
Pa ima na nekim mjestima informacija da će biti a opet na nekim da neče,npr ja sam zvao najbliži lag i rekli mi da neće biti sigurno pa aj bože znaj ko je u pravu

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Biće njima je u interesu da bude .
Agrokub je objavio ministar je rekao da će biti .

Spremiš se i čekaš

benk007

Član
Tu od
21 Svi 2018
Poruka
55
Opg mi je još na majci koja je več starija žena,ja nikako da uhvatim vrimena da ga pribacim na sebe,dal da ga sad prebacim na sebe,kontam da bi imao veče šanse za proći ja kao mlađi nositelj opg nego ona starija,

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Jesi računao veličinu ako ideš za male .
Imaš na netu kriterije pa vidiš što bi ti bilo bolje.
Za male imaš šanse tu su većinom svi dobili

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Da ali moraš si vidit plan taj da prode.
Raspitaj se kod konzultanta.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Morate shvatit da LAG i ove mjere 6.3.1 nisu iste...LAGovi su povukli lovu iz Eu da bi provodili projekte na području koje obuhvaća te time povećali šansu da "njihovi" prođu..iako su uvjeti isti ili vrlo slični,možeš se prijaviti i na natječaj LAGa i državnu 6.3.1,ali samo jednu možeš prihvatiti...a uglavnom LAGovi daju natječaje kada nisu državni da nebi istovremeno bili,tj da se ne prijavljuješ na oba te tako nekoga "izbaciš"...

benk007

Član
Tu od
21 Svi 2018
Poruka
55
Neznam dal sam dobro shvatio,kako bi ti da si na mom mistu,da ćekam ko će prvi objaviti natjećaj pa da pošaljem pa da onda i na drugi najtećaj da pošaljem,jel tako

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Javi se na prvi koji objave,a izdat će odluke dok ne objave drugi.ali ako LAG nebude objavljivao,ili neznaju kada će,bit će ti 6.3.1 na proljeće vjerovatno...

benk007

Član
Tu od
21 Svi 2018
Poruka
55
A kako bi ovo u vezi prepisa opg,dal uopće smijem nešto minjati ako je u tjeku neki natječaj

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Odi u agenciju za plaćanja i prebacite opg na tebe..sad trenutno nema niti jednog aktivnog a tebi dostupnog,pa slobodno prebaci..
Ps.ako nisi član opga a nezaposlen si,a nisi ni student,morat ćeš plaćati doprinose...

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Mi vec mjesec dana prebacujemo .
Sad se još čekaju iz agencije papiri jesu brzi.

benk007

Član
Tu od
21 Svi 2018
Poruka
55
Zaposlen sam,a eto tribao sam to davno pribaciti na sebe,jel se to može napisati u dokumentaciji koja se šalje za natječaj,da ja obrađivam opg koji je na mojoj majci :)

benk007

Član
Tu od
21 Svi 2018
Poruka
55
Vidit ču u savjetodavnoj što mi je činiti,ako bi to brzo išlo i ako ne smeta za uvjete za natječaj onda bi najradije to prebacio na sebe

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Ima obrazac kojim se mijenja nositelj,u savjetodavnoj budeš to riješio,i svakako povedi majku..da nemoraš 2 puta ići..

benk007

Član
Tu od
21 Svi 2018
Poruka
55
Napravit ču tako,hvala na pomoči,nedavno sam čuo da na područjima s nac manjinama bez obzira na nacionalnost da isto ima neka mjera od eu,jel zna netko o tome da napiše

Na vrh