Ako ne do Bozica, bitno da je do blagdana nema veze kojeg... Jebena katastrofa su... Znaci nakon predaje zahtjeva agronet sam izracuna rang listu, treba je samo prebaciti u excel i objaviti... Al tesko je, juzina brale, blagdani, ***** palciValjda će biti uskoro, nadamo se do Uskrsa.
Al sta imaju znat... Imaju otvorene natjecaje, lijepo napravi rang listu, izbaci je, kreni s administrativnom kontrolom... Sta imaju tu ne znat..
Ja sam poslao email prije tocno mjesec dana, nitko ni slucajno da odgovori... Da se tako ponasam kod svog poslodavca(privatnika) dobio bi otkaz za dva danq... Al eto tu sisemo drzavnu sisu pa je ok
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Moze... Bitno da je ekonomska velicina opg-a izmedju 2000 i 8000 eurEvo ovako možda mali i bedasto pitanje ali da potvrdim svoju pretpostavku. Pošto trenutno nema otvorenog natječaja, a ove EU mjere do sad nisam proučavao idem detaljno sve istražiti.
Konkretno me interesira za mjeru 6.3.1, OPG je mali ali nije u sustavu PDV-a što znači da se kao takav ne može aplicirati na spomenutu mjeru?