• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Program ruralnog razvoja - 2017 do danas

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Da, jer kad to kasnije treba rjesavati kosta i novaca i vremena
Meni je tako za jednu zemlju tri mjeseca trajalo dok se rijesilo da je 1/1...
A ovdje kod mene je par ljudi koji to imaju rijeseno, ovo sve drugo treba rijesiti

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Mogli bi otvoriti temu "cijena zemlje" pa diskutirati o tome da ne zaspamamo ruralni razvoj:)

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Ajde onda malo da se vratimo na temu. :)
Kak stojite s odlukama za mjere 4.1.1 i 4.1.2 tko se prijavio u ovom krugu.
Jel su stigle?

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
27.6.. Pitam možda idu po tom kriteriju.. Al` očito da ne. Nadam se da će do Nove godine biti rezultati, kakvi god tako da se znamo bolje planirati.

slider141

Član
Tu od
23 Sij 2013
Poruka
205
Neka čudna tišina, jel ima novih "u obradi"?

Ministar mi je prije dva dana na FB odgovorio da idući tjedan idu privremene rang liste po sektorima za mjeru 4.1.1. te privremena rang lista za 4.1.2. Živi bili pa vidjeli...

302ym1e.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
več se nemožemo srpjeti , onih 120 dana zakonskog roka je prošlo ...

slider141

Član
Tu od
23 Sij 2013
Poruka
205
Ti si sigurno prošao na 4.1.2, samo da vidiš još rang listu. Čestitam

Posljednje uređivanje od moderatora:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
A neznam baš... Ništa nije sigurno tako dugo dok nebude kakve odluke ili rang liste

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
več se nemožemo srpjeti , onih 120 dana zakonskog roka je prošlo ...

Proučavao sam malo zakon, radi se o tom da se u tih 120 dana ne broje vikendi i blagdani.. Kad to odbijemo imaju fore do nove godine, pa malo i duže čak.

Najnoviji postovi

Na vrh