Mjera 6.3.1.
Jeste li svi dobili inicijalnu informaciju(sa bodovima) na mail koji ste na rang listi ili samo neki? (uglavnom ja nisam dobio)
Pred cca2 tjedna dobio sam info iz apprrr-a da ce rezultati natjecaja biti objavljeni do kraja ovog mjeseca.
U agronetu mi status pise: Nije započetoInformaciju s bodovima su dobili svi.
1. Pogledaj da nije slučajno krivo upisan mail u Agronetu ili u projektu.
2. Pogledaj spam folder na mailu
3. Ako ne pomaže niti 1 niti 2, možeš nazvati APPRRR, voljni su reći koji si na listi. Pripremi im ID prijave da lakše mogu naći tvoju prijavu u moru ostalih.
Rezultati natječaja NEMA ŠANSE da budu objavljeni do kraja ožujka, mislim da je čak do kraja travnja preoptimistično. Do sada je obrađeno možda 500tinjak prijava, s time da treba obraditi još 3000 minimalno. Ispod 500-tog, 600-tog mjesta na listi još nitko nije niti u obradi, bojim se da će to nažalost trajati mjesecima.
nema povećanja alokacije, ali postoji mogućnost da se lista spusti do vas jer neki projekti nisu dobri, a neki odustanu. sad hoće li se lista spustiti od 3082, do 3700, ne znam, mislim da bi taman mogla biti granica tu negdje.Ja sam 3700 i neki broj imam 74 boda javila mi administratorica koja je radila papire. Rekla mi da ne gubim nadu za prolazak navodno će proširit alokaciju do 4000 OPG-a. Dali netko ima tu informaciju
ugovor, pa po zadnjoj izmjeni natječaja odmah isplata bez zahtheva za isplatuoni koji su dobili od APPRR-a odluku od admin.kontrole da je projekt pozitivno ocjenjen , zna li netko šta sljedi nakon toga ?
da li se čeka nekakva konačna odluka , ugovor, prijedlog za isplatu ili nešto treće...?