Imam i ja sličnu sortu isto reagira kao i taj kad su velike temperature.unazad nekoliko godina na odredjenim paradajzima se pojavljuju ovi listovi koji se skupljaju:
View attachment 50513
Sve ovisi kolko sadis...al onda moras imati znad njega konstrukciju za koju ga zakacis...Ja svoga stavljam na špagu,pokazalo mi se praktičnije
Ovo prvi put vidim, i ovu travu za cem sluzi mozete li mi objasniti?Ovako ja imam,a i moj susjed koji ima plastenik isto na špage ima
View attachment 50526 View attachment 50527
i ja bih to volio znati!otkad je motika u rvackoj nepoželjna, trave sve više.... 🤭...i pokošene i nepokošene...
mtdejac, dojdi k meni da te naučim zaprke skidat s paradajza, ovako već vidim da imaš šumetinu..
Ekološka zamjena za foliju,zadržava vlagu,ima manje plamenjače,a i nema trave. To ti je trava koju pokosim s kosilicomOvo prvi put vidim, i ovu travu za cem sluzi mozete li mi objasniti?
Znam da imam,nisu došli na red za čupanje,budem ovih dana da se malo posuši od kišemtdejac, dojdi k meni da te naučim zaprke skidat s paradajza, ovako već vidim da imaš šumetinu..