Jako puno ljudi se žali ove godine na plamenjačuNisi jedini, ima nas puno 😥🤕
Ja kužim da ti prirodni preparati nisu djelotvorni osim kao nekakvi vitamini da se ne prehladiš. Ali uz dužno poštovanje, koja je sad razlika između dučanskog i ovog tzv domačeg. Koliko je toga nabrojeno, vjerujem da u kolicini tih čarobija dobro prednjači pred onim iz trgovine. Msm svatko zna za sebe, ali ja osobno tu ne vidim smisao.. osim ak ga prodajem 🤔. Odprilike takvu brojalicu mi je ispričala zena koja ima opg i kao koperant plasira krastavce.. lik koji ih odkupljuje prodaje ih kao domaće.. jbga sadMoj domaći 😁
e viš, ja u životu nisam pojeo paradajz, dakle velika većina je komercijalni uzgoj...nula tretmana u plasteniku, ima jedan tretman dok je još flanac i niče iz sjemena, i to je to...
osnovna stvar za paradajz je da ga ne moče kisele (svakakve) kiše, i problemi su zanemarivi...daš mu jest i pit na vrijeme, i samo beri...
ovo kaj je Zoran nabrojio, ja se nebi usudio prodavati na tržnici...sorry, ali tak je to u mojoj glavi...
jako je teško, ako ne i nemoguće pogoditi napisanu dozu...jer nisi primjenio zadani dio vode na zadanu površinu, a i to je teško jer postoje bujniji i manje bujni paradajzi, tako da može varirati količina lisne mase...možeš li staviti ruku u vatru da su ti sve MDK ispod praga?....teško...Ja svoj ne prodajem, ali šta se tu ima usuditi, ne usuditi?
Prska se s dozvoljenim, registriranim sredstvima. Poštuje se karenca.