Miladin
Dobro znana faca
- Tu od
- 7 Sij 2011
- Poruka
- 1,264
Uploaded with ImageShack.us
Evo šta je uradila oluja preključe kod mene.
kod mene nema,,, kod nas mora sve biti cvrsta gradnja,,,da su ti tvoji plastenici kod mene nasao bi ih po drveću heheheŠteta nije velika, popucali su neki lukovi sa nejačim cijevima (20x20) nekad je i ovo dobro (mislim manja šteta) drugačije nebi znali koje cijevi da upotrijebimo i ovo je škola na teži način. Dali ko od vas ukopava najlon u kanal, ja to nisam radio ali po nekoj logici trebalo bi da je bolje.
Evo malo o grijanju plastenika
http://www.youtube.com/watch?v=WLpC-_0vr5k
http://borisprovci.tripod.com/topkotaotigs.html
Pozdrav!
Šteta nije velika, popucali su neki lukovi sa nejačim cijevima (20x20) nekad je i ovo dobro (mislim manja šteta) drugačije nebi znali koje cijevi da upotrijebimo i ovo je škola na teži način. Dali ko od vas ukopava najlon u kanal, ja to nisam radio ali po nekoj logici trebalo bi da je bolje.
Šteta nije velika, popucali su neki lukovi sa nejačim cijevima (20x20) nekad je i ovo dobro (mislim manja šteta) drugačije nebi znali koje cijevi da upotrijebimo i ovo je škola na teži način. Dali ko od vas ukopava najlon u kanal, ja to nisam radio ali po nekoj logici trebalo bi da je bolje.
neznam jesi računo al da ti neko kod nas i pokloni slamu 2,5 kn baliranje nema matematike da bude sedam puta jeftinije, u PM...
Dobro prijatelju ni ja ne vjerujem da je toliko jeftinije a da je upola manja cijena opet štima a dok sam ne provjerim u ništa ne vjerujem zato bih valjalo probati pa se uvjeriti.
Pozdrav!
Ma je kod njih ima jos jedan video di kaze 30000 bala zamjenjuje cinimi se 10000 loze cijena bale kod njih 30 dinara, uglavnom podatak 7-1 je tocan po njihovoj racunici al za nas to ne igra jos kad investiras u pec pa znas sve te pizdarije za gradevinsku zbog kotlovnice, ma samo ocu rec kak kod nas nis ne stima.
A kako drukčije? Prvi povjetarac od 70 km/h i odletio bi... A i kad ga drži najlon, on cijeli radi ali ništa ne puca Poz
@ Kontam Je li to veronese plastenik?
To su plastenici koji su napravljeni prvotno za uzgoj rasada duhana. Unutra ide bazen s hranjivom otopinom i na to kontejneri sa sjemenom. Imam i ja ovakva dva u kojima uzgajam presadnice, tamo negdje sa početka karijere:rolfer:... samo kraće zbog lakšeg luftanja.
Ovog sam lani sklepao na brzinu
I stavio susjedu pod prozore da mu malo pokvarim pogled,ccc
E ovo je posao A ne rajčica u plasteniku