mladenmaso
Član
- Tu od
- 29 Sij 2010
- Poruka
- 274
Nadam se da cu i ja uspjeti da stignem na sajam i da posjetim jednog prijatelja gdje sam kupijo rolo presu
I ja planiram navratiti 24. pošto bi potrošio neku kunu a nadam se nekom sajamskom popustu.
ako mislis nest kupit,informiraj se prije sajma,,koliko sta kosta,,da se nebus iznenadio kasnije,a ocekujes popust,il sam ja samo izoliran slucaj,,:axe:
ma interesira me da li će biti što od vw. još nisam vidio onog novog vw pick up-a pa sam da vidim kak to izgleda. vidim da je bio na osjećkom sajmu.
jest quadovi su zakon, ali kod mene ih ima jedno 24 komada, tak da mi to već glupo gledat....
Evo nadam se da ču u subotu bit tamo pa ako kom paše iz mog kraja da ide samnom netreba niš platit imam tri slobodna mjesta kolega Puknuti vazi i za tebe Samobor je moj kraj (tam sam u školu išo) lega Kikic ak nebu Amaroka tam ti pokazem svog također i Moci ak dođe . Ako treba sta vezano organizacije ovog skupa forumaša stavljam se na raspolaganje
Pozdrav se vidimo
kolega to nebi bilo loše. kolko znam iz mog kraja idem samo ja, straci se dvoume. ako će ić oni onda ću ić svojim autom. ako ne onda ako imaš mjesta lako se dogovorimo znat ću ti toćnije reć onaj tjedan kad kad će i bit sajam 8)