Žuti
Član
- Tu od
- 29 Lis 2008
- Poruka
- 609
:scratchej ljudi a kada je to?
Pa piše na prvoj stranici ove teme :shock: :rolleyess: :lol:
http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=23630
:scratchej ljudi a kada je to?
dečki dali vi idete na sajam gledati strojeve i traktore ili se samo brusite na ražanj i one bačvice iz kojih curi ona zlatna pjenasta tekučina..artyman:artyman:
Opaaa Farmer, kaj organiziraš pevaljku? Ja mogu okupit muziku, imamo harmoniku sigurno, ako budem u stanju svirati nakon ovih "rasprava o poljoprivredi". Da je neka dobra pevaljka ja sviram badava dan i noć, veli mala: po danu pjevam ,po noći uzdišem
samo se bojim onda da me ne dočeka :axe:
Opaaa Farmer, kaj organiziraš pevaljku? Ja mogu okupit muziku, imamo harmoniku sigurno, ako budem u stanju svirati nakon ovih "rasprava o poljoprivredi". Da je neka dobra pevaljka ja sviram badava dan i noć, veli mala: po danu pjevam ,po noći uzdišem
E da, zaboravio sam reći... Ako bi nabavljali pevaljku mislite na harmonikaša, nemojte mi dopeljat neku od 50g koja bi mi mogla bit mama, dajte neku od 240 mjeseci, ta je taman za mene Uz takve se najlakše "koncentriram na posao". je*eš traktore ako bude takva atmosfera na štandu, pleh mogu gledat di hoću
Farmer, ja sam točno duplo mlađi od vas/tebe ,kak god.. Ak neko mojih godina ne izdrži, onda znači da je fakat bila dobra i zahtjevna roba.. I ja sam čuo da stare kvočke najbolje sjede na jajima
E da, zaboravio sam reći... Ako bi nabavljali pevaljku mislite na harmonikaša, nemojte mi dopeljat neku od 50g koja bi mi mogla bit mama, dajte neku od 240 mjeseci, ta je taman za mene Uz takve se najlakše "koncentriram na posao". je*eš traktore ako bude takva atmosfera na štandu, pleh mogu gledat di hoću