DARIJUS
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Stu 2011
- Poruka
- 7,179
Vjerojatno sam nekaj preskočil v toj priči. Otkud mu tolika površina zemljišta za te silne farme? Ak mu je dala lijepa naša,ne čudim se. Ali ak ste mu vi Sisčani prodali,onda čkomite i snifajte govna
eto, eto, eto...Oni koji su prodali svoje zemljište - po defaultu - više nisu tamo. Jer da su mislili tamo ostati - vjerovatno ne bi prodavali svoje nekretnine.
kad ja svojim susjedima kažem zašto ste prodali zemlju Hrvatskim vodama, a dobit ćemo betonske zidove od pet metara u selima uz Kupu, vele da to nema veze jedno s drugim...hrvatski seronje će uvijek prvo prodat zemlju, zemlju koju nisu zaradili već naslijedili, i time će prešutno podržati projekt (bilo Hrvatskih voda kao kod mene, ili Ukrajinskog mafijaša kao u Sisku). I nije država kriva, kriv je onaj jedan jako pametni u selu, u kojeg se onda i drugi ugledaju, i koji im služi kao isprika za ono što su napravili. Javno prozovite one koji su zemlju prodali, to su pravi neprijatelji hrvatskog naroda. Zbog toga se ja više u selu nemam s kime razgovarat...i nije to loše...ja se selim iz toksične okoline, oni će ostati u onome za što su dali svoju zemlju. Tak i vi dragi Sisčani, ajte drugamo, ima zemlje koja ne smrdi u Hrvatskoj...još...
Jebo ih ja, da su srbi 91. došli s lovom, mi nebi ratovali...mi bi im prodali, i stvar bi bila riješena...Srbi su se zajebali, Ukrajinci nisu...