• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prosvjed protiv mega farmi 🐣

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,179
Vjerojatno sam nekaj preskočil v toj priči. Otkud mu tolika površina zemljišta za te silne farme? Ak mu je dala lijepa naša,ne čudim se. Ali ak ste mu vi Sisčani prodali,onda čkomite i snifajte govna
Oni koji su prodali svoje zemljište - po defaultu - više nisu tamo. Jer da su mislili tamo ostati - vjerovatno ne bi prodavali svoje nekretnine.
eto, eto, eto...
kad ja svojim susjedima kažem zašto ste prodali zemlju Hrvatskim vodama, a dobit ćemo betonske zidove od pet metara u selima uz Kupu, vele da to nema veze jedno s drugim...hrvatski seronje će uvijek prvo prodat zemlju, zemlju koju nisu zaradili već naslijedili, i time će prešutno podržati projekt (bilo Hrvatskih voda kao kod mene, ili Ukrajinskog mafijaša kao u Sisku). I nije država kriva, kriv je onaj jedan jako pametni u selu, u kojeg se onda i drugi ugledaju, i koji im služi kao isprika za ono što su napravili. Javno prozovite one koji su zemlju prodali, to su pravi neprijatelji hrvatskog naroda. Zbog toga se ja više u selu nemam s kime razgovarat...i nije to loše...ja se selim iz toksične okoline, oni će ostati u onome za što su dali svoju zemlju. Tak i vi dragi Sisčani, ajte drugamo, ima zemlje koja ne smrdi u Hrvatskoj...još...
Jebo ih ja, da su srbi 91. došli s lovom, mi nebi ratovali...mi bi im prodali, i stvar bi bila riješena...Srbi su se zajebali, Ukrajinci nisu...

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,850
U najvecem postotku se radi o opcinskoj zemlji, Sisku gradskom.

Ima tu i privatnih parcela, a ima dobar dio koji treba kupiti i koji je usao vec u plan za izgradnju a ljudi nedaju, al se gradi, ko nas sta pita...Bačićev zakon, otimanje privatne zemlje.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,853
Pa zar bačićev zakon nije donesen upravo zbog zaštite privatne zemlje, kako ju ne bi mogli silom oteti oni koji imaju para? Pa barem se tako danima objašnjavalo u Saboru. Izgleda da vi to niste baš pratili ili niste dobro razumjeli. Bačić je domoljub i ne bi dozvolio nikakvo otimačinu, pogodovanje, korupciju, podmićivanje. To mora da je odradila opozicija preko svojih veza. Ti stalno nešto podmeću i kleveću.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,179
za moj slučaj su napravili poseban zakon, tzv. lex Kupa, kojim mogu izvlašćivati puno brže nego običnim zakonom...pa u praksi, ja ih držim sad već petu godinu podalje od svoje zemlje, nemreju je uzet. Dakle, nema otimačine bez suradnje vlasnika zemljišta...a poslije se priče pričaju...

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh