Dosao s prosvjeda u Ferovcu (Valjda ste gledali vijesti) i imam i slika i video clipova, al ne mogu ni jednu sliku podici, nit jedan video i polako sizim.......
Evo malo i slika napokon:
Forumasi u prslucima i kapama:
Uglavnom, 200-tinjak traktora, 300-tinjak ljudi prolaza nema do danjeg...
TV ekipe su nas obisle i snimili priloge, ljudi donose jesti i piti prosvjednicima u znak podrske. Organizirat ce se za sutra i druga grupa traktora koja ce ici prosvjedovati ne nekom drugom mijestu.
Ekipa iz virovitickog kraja krenula tratorima prema Ferovcu, zaustavila ih policija ali kako cujem ne zele maknuti traktore s ceste i tamo prosvjeduju. Osjecki zupan najavio svoj dolazak u znak potpore. Prosvjedima se sutra pridruzuje i Sl. Brod, Vukovar, Osijek (ovo ide od usta do usta, ne znam koliko je istina)...
Uglavnom, Cjela pozeska ekipa s foruma je na prosvjedima i pozdravljaju vas sve. Rekli su da posebno naglasim da clan "tokar" (toky09, ak se dobro sjecam) nije dosao na prosvjede i da je zaj... stvar.
Pozezani su NAPOKON pokrenuli lavinu koja bi mozda mogla i nekog pomaka napraviti i ako se uspjesno pridruze i prosvjednici sa svih strana slavonije (a i sire) moglo bi se stvarno nesto i pozitivnog dogoditi.
Evo, uspio podici video kojeg je jedan iz "pratnje" snimio mobitelom i ustupio mi da ga podignem na Youtube:
[youtube:thyf489v]Hh0aWZvYscQ[/youtube:thyf489v]
Forumasi krecu na 2:25
Marko u ursusu, pa jedan JD, pa Joka u zetoru, Antun(za sad samo cita forum) u Deutzu, jedan ciko u MF traktoru, pa Iva s Hurlimannom i Mira s JD