H
Samo cu ovdje kopirati jedan od mnostva maloumnih komentara sa interneta na temu prosvjeda seljaka.
Razumijem da su ljudi bijesni i sve,ali ovakvi i mnogi slicni komentari :evil:
Ovo sto sam potamnio mi je posebno uletilo u oci:
usenaseYX Objavljeno prije 3min
triba pozvat one spanjolske pandure sto su pedagoski razjebali studente komunjare.
ili pak one slovake na kojima sto se najebavashe matera kretenima iz torcide.
dobro pendrechenje tih debeloguzih traktorista bi zajamcilo i stablnu cijenu i visoku kvalitetu mlika u HR u iducih 15 godina.
netreba obracati pozornost na nekog klinca,,,,cim napuni 18 treba ga silovati,,,,, ipak nebi bilo u redu kad nije punoljetan :weedman:Samo cu ovdje kopirati jedan od mnostva maloumnih komentara sa interneta na temu prosvjeda seljaka.
Razumijem da su ljudi bijesni i sve,ali ovakvi i mnogi slicni komentari :evil:
Ovo sto sam potamnio mi je posebno uletilo u oci:
usenaseYX Objavljeno prije 3min
triba pozvat one spanjolske pandure sto su pedagoski razjebali studente komunjare.
ili pak one slovake na kojima sto se najebavashe matera kretenima iz torcide.
dobro pendrechenje tih debeloguzih traktorista bi zajamcilo i stablnu cijenu i visoku kvalitetu mlika u HR u iducih 15 godina.
dobro kazes sad je prilika sad ili nikad,,,podpisujem savku rjec rayer: naprave li ove sezone nama povrtlarima pizdariju ko prosle da svaki mora izaci u minusu 200 000kn bit će zatrpani parikama,,lubenicama,,rajcicama i svim finim proizvodima koje uzgoji hrvatski seljak i oni od reda svi poseru sav trudma super drago mi je što je tako i da me razuvjerite za ono kaj sam pisal u #949.
trebamo sad stati svi ratari , stočari , povrtlari ,.. ma svi i napraviti reda u poljoprivredi
ma stete su u milionima i milonima eura bar kod mene u okolici ,,,, ja sam prvi za da se ide u prosvjed ni lipe nije uplaceno od eserihije a i nece ,,,,da se bar oce netko organizirati ja sam uvjek za i uvjek sam protiv gazenja naseg seljaka i cjelog gospodarstva,,,,,ma pusti ribare tek su izasli na more nakon mjesec dana :weedman: :lol::lol:ljudi iz dalmacije , cvatu li vama ruže od neretve - siguran sam da imate i vi svojih nerješenih problema ,
ribari dragi zar Vas ne mući cijena plave nafte ili tko zna št ,.
moj Vam je savjet , nemojte pratiti ovo sa strane .
Branili smo skupa Domovinu i bili smo ujedinjeni ,
pomozite nam ili još bolje pomozite sebi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bomo dosta ljudi se skupilo u ČK,počeli ljudi malo ozbiljnije shvačat situaciju..
Bit če nešto...