• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prskalice AGROMEHANIKA Kranj

• Temu pokrenuo BAGERISTA
  • Datum prvog posta

Gajan

Aktivni član
Tu od
27 Sij 2018
Poruka
185
Znaš orginal ima na buretu i razvodniku i diznama utisnut logo agromehanike ova kopija nema i malo je grublje izrade cjevi su na granama okiten od vodovoda. Gledao sam i jednu i drugu 2017 i odlučio da kupim ovu skuplju 1750 maraka plaćena.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Naša ima 330 lit i samo 6 metri grane, upravo radi malih parcela i nagiba.
Samonivelacija teško da dobro radi s malim granama.

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Molim vas za informaciju gdje se može kupit top dizna atomizera mesingana,treba mi za vinogradarski set prskalice. Zahvaljujem i srdačno pozdravljam!

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Hvala, ako ne nađem ništa bliže Zagrebu zovem ih. I još nešto.. trebao bih zamjeniti semering na pumpi prskalice agm 65/30 , jel ima kakva caka na kaj bih trebal obratit pažnju? Mjenjal sam membrane do sada..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Agromehanika ima trgovinu u Bjelovaru.

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Ok,potražimo kontakt.
...
Poslo mail,pa ćemo vidjeti..

Posljednje uređivanje od moderatora:

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Za mjenjanje semeringa nema cake,vadiš stari i stavljaš novi,jedino ćeš mrvicu lakše,ako skineš onaj priključak za kardan na tri vijka

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
Da li neko zna gdje bih mogao traziti dijelove za pumpu prskalice,pumpa je od Annovi Riverberi,konkretno mi trebaju gume na klipovima

Prilozi

• IMAG0805.jpg
    IMAG0805.jpg
    132.6 KB · Pregleda: 19
  • IMAG0812.jpg
    IMAG0812.jpg
    103.7 KB · Pregleda: 19

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Za mjenjanje semeringa nema cake,vadiš stari i stavljaš novi,jedino ćeš mrvicu lakše,ako skineš onaj priključak za kardan na tri vijka
Prvo moram skinit pumpu sa šprice i to dok nije poćelo ić u minus;)., a raskopat ćemo,kak je rekel moj stari,čega se oći boje,ruke naprave.. servus!

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Pada kiša pa sam skinio pumpu,odšerafil sam četri šerafa prirubnice,al je nemogu dobit van,da li moram skinut bočne strane pumpe imali kakav osigurač? prirubnica je aluminijska bojim se lupit ili je jače napajsat da ne pukne..

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Ako misliš na onu prirubnicu koja je iznad semeringa na kardanskoj osvini,kod mene je plastična i ide van lagano,samo sa šarafcigerom na kutevima

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Bok kupio bih prskalicu pa me zanima koju najvecu litražu mogu uzeti da torpedo 4506 može normalno raditi sa njom

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
ovisno na kakvom si terenu,ja imam 350 lit agromehaniku na zetoru 4911 na većem usponu moram sa kočnicama dirigirat skretanje prednjih kotača inače ne slušaju,u ravnici je ni ne osjeti,tako da ako imaš brdovito moja preporuka ,ne preko 400 lit,a za ravnicu će drugi bolje znati

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Ako misliš na onu prirubnicu koja je iznad semeringa na kardanskoj osvini,kod mene je plastična i ide van lagano,samo sa šarafcigerom na kutevima
kod mene je aluminijska i zapekla se do bola,sutra idem do frenda mehaničara pa ću probat radapcigerom..

barac

Član
Tu od
13 Tra 2019
Poruka
90
Evo samo da se pohvalim,rešil semering. F
rend i ja to izvadili,on nazvao auto-djelove,oni poslali po teklicu sa njegovom naruđbom i napravio dihtung i popodne složio. Nalio ulje i spremio u podrum..spremna za iducu sezonu.sad su na redu grane i crijeva..

Na vrh