• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prskalice

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
284
Zna li netko valjaju li ove srpske šprice Agron koje prodaje Masiva. dosta su u cijeni, ima i popust samo se bojim da ima plastične cijevi na koje su montirane dizne, malo zapneš i ode.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Pa i na agromehaniki su dize na plastičnoj cijevi a i na skoro svim prskalicama

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
284
Ne baš, mesing cijevi i dizne.

Posljednje uređivanje od moderatora:

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
284
Mislim negdje 30-40 godina!😁

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
634
Ne ode cijev nikad, pukne kućište dizne koja ide na cijev. S time da meni nikad nije puklo kućište koje nosi jednu diznu, uvijek triplex. Pukne onaj mali dio što ulazi u cijev i kućište je za baciti...

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Moja Agromehanika 330 litri iz 1995 ima plastične cijevi i za sada je promijenjena samo jedna

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
284
Još nema 30 godina!!

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Imam negdje OLTov troklipni kompresor. Nabavljeni svi potrošni dijelovi - većinom gumice, ali nije sastavljen. Treba li tko?
DSC_1105.JPG

Najnoviji postovi

Na vrh