imam jedno pitanje ako se netko kuzi malo vise u sprice, proslu godinu mi je cijelu radila bez problema, ono druga , 900 okr./min pritisak 3 bara i meni je bilo taman 200 litara po jutru, i to je bilo sve ok dok nisam spricao zadnju parcelu i onda potrosim tocno polovicu sredstva od potrebne kolicine. sad na proljece kompletnu pumpu rasturim promijenio sam sve tri membrane, ocistio je komplet, ali mi opet isto radi u biti imam osjecaj ko da radi samo jedna strana pumpe. pumpa je vrecekova (slovenska) i cijela sprica je pospricala uvrh glave 20 jutara, samo sto je tri godine stajala. uglavnom sve izgleda ko novo. ali me konstanto j... u zdrav mozak, jedino sto jos nisam provjerio su povratni ventili da nije mozda koji od usisnih zastekao , mada zbog jednostavnosti konstrukcije sumnjam u tu mogucnost. pa ako ima neko kakvu ideju sto jos provjeriti nek javi. jer cu uskoro morat spricat zob i psenicu drugi put, pa da ne gazim dva puta bez veze ( kukuruz mi nije problem dvaput napraviti djir po parceli ali po zitaricama bas i nije fora).