• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

****Prsluci - kape - majice**** 2013.

dali ste zainteresirani za izradu kapa - maica -prsluka

• kapa

Glasova: 30 65.2%
  • maica

Glasova: 25 54.3%
  • prsluk

Glasova: 26 56.5%
  • uopće nisam zainteresiran

Glasova: 3 6.5%

• Ukupno glasača
    46
  • Anketa je napravljena .
R

Renato5820

Guest
Re: PRSLUCI

dobro,ali nisam siguran da ću doć.ako ništa čujemo se pa mi pošalješ poštom. Nemoraš me poštivat imam 19 god.Evo ti broj mob 098/9559-736

slafko

Član
Tu od
22 Kol 2008
Poruka
275

ŠANANA kaže:
OK, nadam se da budemo ekipno uletjeli :mrgreen:

Može, može...napravite invaziju! :lol: Barem bu se vidjelo da se nekaj događa...

R

Renato5820

Guest

ako nisam tu u petak kad budeš ti zvrcni me ili pošalji poruku pa ćemo se dogovorit.pozdrav

slafko

Član
Tu od
22 Kol 2008
Poruka
275

Nadam se da će Vas većina doći u subotu i nedjelju jer u petak ću imati nekih 20 komada i kape, a ostatak u subotu. Već ćemo nekak iskombinirati. :D

slafko

Član
Tu od
22 Kol 2008
Poruka
275

marko hurlimann xa86 kaže:
Jesu li gotovi prsluci??

Marko, u subotu su svi prsluci na štandu. I kape također... Malo je došlo do neočekivanog zastoja, ali u subotu će biti spremni svi prsluci!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Jesu li gotovi prsluci??
Marko, mi ćemo skupa u subotu kad se nađemo kod DF-a, otić do slafka po robu :mrgreen: :?: :!:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

ŠANANA kaže:
[quote="marko hurlimann xa86":1wcpallp]Jesu li gotovi prsluci??
Marko, mi ćemo skupa u subotu kad se nađemo kod DF-a, otić do slafka po robu :mrgreen: :?: :!:[/quote:1wcpallp]
Mogli bi prije da se slikamo u prslucima ako čemo se slikat... :?:
Valjda če neko ponjet fotoaparat ;)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

ja u 9 krečem od kuće, tam sam oko 10, pa mogu te nazvat ak budeš tam da se negdi nađemo i odemo do slafka :!:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

ŠANANA kaže:
ja u 9 krečem od kuće, tam sam oko 10, pa mogu te nazvat ak budeš tam da se negdi nađemo i odemo do slafka :!:
Dogovoreno 8)

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386

evo slika prsluka..

i kapa:

nasao sam jednu malu zamjerku,ali sve u svemu,i bolje je nego sam ocekivao.. ja zadovoljan :)

e da, dobiju se cak i rezervni dijelovi :mrgreen:

slafka cete pronaci u prolazu izmedju hale s konjima i one hale sa puno malih standova unutra..

ako se nevaram,tu negdje.

slafko

Član
Tu od
22 Kol 2008
Poruka
275

..ja.. kaže:
slafka cete pronaci u prolazu izmedju hale s konjima i one hale sa puno malih standova unutra..

Dobro si ti to ucrtao na mapi, točno u milimetar... :D

Baš mi je drago da si zadovoljan, nadam se da će i drugi biti zadovoljni...

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

Po izgledu su mi super prsluki, jedino me zanima dal je dovoljno velik natpis sa leđa?

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906

[quote="ŠANANA":m79756pd]ja u 9 krečem od kuće, tam sam oko 10, pa mogu te nazvat ak budeš tam da se negdi nađemo i odemo do slafka :!:
Dogovoreno 8)[/quote:m79756pd]
dečki mogu se ja k vama dvama priključiti dok dođem u gudovec

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

MATIJA CASE kaže:
dečki mogu se ja k vama dvama priključiti dok dođem u gudovec
Naravno da možeš, dogovori se s markom, ja dolazim sutra sa ujakom i dedom, al se svejedno nalazimo prije susreta :D

Super je roba, jedva čekam sutra da podignem svoju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

C

cimpy

Guest

prsluci su ok! samo se nadam da sam dobru veličinu uzeo! dolazim sutra po njega!

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

cimpy kaže:
prsluci su ok! samo se nadam da sam dobru veličinu uzeo! dolazim sutra po njega!

Zato je prednost što su to prsluci, ako ti bude premali nemoraš zakopčat :mrgreen: :lol: :lol:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Ma nebudu premali, ja se bojim da mi nebude predugačak L veličine :!: :!: :!: :scratch

Najnoviji postovi

Na vrh