Jel se sjećate kak je izgledal ?Bobo kaže:Sto se prsluka tice:
Netko je dosao do nas oko 13:15 do nas dok smo pricali (Vec nas je bilo dosta tamo) i pitao gdje se kupuju prsluci, uputili smo ga, ali ne znam tko je to bio... Ocito je neki clan foruma, cim pita gdje se kupuju prsluci, i dosao je oko 13 na DF stand...
Ako se netko prepoznao, nek nam se predstavi... A ako se predstavio, ja se ispricavam jer nisam cuo. Mrk i ja smo bili zaneseni svojim pricama toliko da nismo na nista drugo obracali paznju, a ovog smo mrtvo hladno uputili do Slafka po prsluk :scratch
intrac df kaže:Prsluci su dobri a i kape.Bio sam u nedjelju na sajmu.Oko 13 sati kod DF nigdje nikoga sa prslukom ili kapom.Kasnije sam našao nekoga sa kapom vjerovatno neko sa foruma,nismo se predstavili i on mi je rekao gdje je Slafko .Kupio sam prsluk i 2 kape za sebe i sina.
viksi kaže:Ja sam htel pitati dal budu poslani prsluci poštom onima koji nisu bili u prilici podići ih u Gudovcu?
Naručil sam dva kom.
U biti možda sam ja jedini?
slafko kaže:viksi kaže:Ja sam htel pitati dal budu poslani prsluci poštom onima koji nisu bili u prilici podići ih u Gudovcu?
Naručil sam dva kom.
U biti možda sam ja jedini?
Ma nisi jedini, stvar je samo u tome kaj poslije sajma imam toliko posla da jednostavno nisam dosada stigao poslati pakete sa prslucima. Ima više od 15 paketa za spremiti i poslati.
Ispričavam se svima koji čekaju da im prsluk stigne poštom.