Mislim da nikak jer kak mi se vidi to je bil vlak bez povratka.i ja bi prsluk,i kaj se još nudi?
kak da dođem do tog?
Mislim da nikak jer kak mi se vidi to je bil vlak bez povratka.
A možda i grešim :scratch
Tak nekak.
Ove godine ništa od prsluka jer nitko nije htel se primiti toga posla,
i organizacije oko toga. Jer prošle godine je bilo velikih problema oko toga...
evo jedan prijedlog moderatorima.
ako ste zainteresirani, kolega ima tiskaru i radi sitotisak, i što se tiće kupovine majica i sitotiska, to nije problem. i mogao bi biti i popust neki.
prsluci... cijena im je malo veća nego majicama, a ne znam kak ste prije radili, jeste naručili prsluke ili ste dali šivati, pa onda tisak.
ili vas možda zanima opcija ušivenog logotipa? doma imam radnju koja se bavi šivanjem konfekcije, odnosno zaštitne odjeće (hlače, kombinezoni, kute, prsluci, jakne...)
uglavnom mi smo kooperanti jednoj firmi iz djakova, pa vjerujem da bi se sve moglo dogovoriti...
Protect linija radne odjeće
http://www.hemco.hr/Protekt-Work-odjeca-za-rad.html
evo još jedan mali update, razgovarao sam s mamom, prsluci se mogu napraviti svakakvi, što se tiče boja, modela i materijala, a cijena bi bila negdje oko 120-130 kn. ak bi bilo više komada, naravno, jeftinije.
ja sam samo dao prijedlog, da je moguće nešto srediti s moje strane.
ak se forum odluči, javite se
ako se riješi problem zainteresiran sam za prsluk i maicuok i na tome ti zahvaljujemo!
oko toga ćemo se čuti i dobiti ćeš odgovor dali se kreče u realizaciju
projekta ili ne.
Sad je trenutno malo krivo vrije za raspravljanje oko toga jer su u tijeku berbe kukuruza, pa nakon toga jesenska brazda i sijanje strnih kultura. Kad se riješe ti poslovi u poljima onda ćemo sve konkretno dogovoriti
Prsluci su napokon dogovoreni, cijena je 90 kn. Ide samo naš logo gore, logo i natpis bude isti kao i na majicama.
Obavijest je stavljena na prvu stranu zato da ljudi čim prije vide, jer želim da prsluci budu gotovi do sajma u Gudovcu.
VELIČINE
L veličina za čovjeka 80kg i 175 cm visine
XXL veličina bi bila za čovjeka oko 90 kg i 190 cm visine,
XXXL za čovjeka do 110 kg i 200 cm visine.
Ovo je slika prsluka
Narudžbe za prvu rundu primam do srijede(18.3.2009.) do 9 sati ujutro ,
na mail: poljoprivredni-forum@net.hr
OBAVEZNO NAVESTI SVOJE PODATKE, ime prezime, adresu, broj mobitela, korisničko ime na forumu
LOGO BUDE KAO NA OVOJ MAJICI
Neispravan link obrisan!
Neispravan link obrisan!