• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pšenica 2024 - 2026

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
803
Pa za otkupljivače to su super cijene, nema se tu puno što komentirati.
Sa druge strane amerikanci tvrde da će im urod pšenice biti loš/katastrofalan. Po meni najbolje je staviti pšenicu na pohranu, ako je ikako moguće. Pitanje je samo koliko košta pohrana.

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,057
U prevedenom, samo prodajte i s tim parama platite dugove, šta ostane, to za malo japanke prošetati po obali Jadrana i dobro.
Kakvo skladištenje, ako se ne baviš mešetarenjem da sam nađeš kupca, nego staviš u priksu/tavan i čekaš lokalne oce da dignu cijenu, od toga nema ništa - zaboravi.

Tko ima pivarca, ako je čuo zadnje uvjete pred žetvu, onda shvaća da je to Axerealov tiket za izaći van lagano... Poziv na buđenje zvoni, a ovi sa 200ha ječma se ne bude, šta da se ja budim za 20ha, mogu ga lagano zalalati i ćao.

Na godinu, ide ugar, lagano u kabinu kamiona se preselim. Dobro meni - dobro njima.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,577
Dap, netreba i nema smisla kukati. Mislio da smo na dnu, ali eto ipak ima gore. I kod mene odlazi u povijest pšenica...

Najnoviji postovi

Na vrh