• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pšenica 2024 - 2026

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
804
Pa za otkupljivače to su super cijene, nema se tu puno što komentirati.
Sa druge strane amerikanci tvrde da će im urod pšenice biti loš/katastrofalan. Po meni najbolje je staviti pšenicu na pohranu, ako je ikako moguće. Pitanje je samo koliko košta pohrana.

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,060
U prevedenom, samo prodajte i s tim parama platite dugove, šta ostane, to za malo japanke prošetati po obali Jadrana i dobro.
Kakvo skladištenje, ako se ne baviš mešetarenjem da sam nađeš kupca, nego staviš u priksu/tavan i čekaš lokalne oce da dignu cijenu, od toga nema ništa - zaboravi.

Tko ima pivarca, ako je čuo zadnje uvjete pred žetvu, onda shvaća da je to Axerealov tiket za izaći van lagano... Poziv na buđenje zvoni, a ovi sa 200ha ječma se ne bude, šta da se ja budim za 20ha, mogu ga lagano zalalati i ćao.

Na godinu, ide ugar, lagano u kabinu kamiona se preselim. Dobro meni - dobro njima.

Case4220

Iskusan lik
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
577
U prevedenom, samo prodajte i s tim parama platite dugove, šta ostane, to za malo japanke prošetati po obali Jadrana i dobro.
Kakvo skladištenje, ako se ne baviš mešetarenjem da sam nađeš kupca, nego staviš u priksu/tavan i čekaš lokalne oce da dignu cijenu, od toga nema ništa - zaboravi.

Tko ima pivarca, ako je čuo zadnje uvjete pred žetvu, onda shvaća da je to Axerealov tiket za izaći van lagano... Poziv na buđenje zvoni, a ovi sa 200ha ječma se ne bude, šta da se ja budim za 20ha, mogu ga lagano zalalati i ćao.

Na godinu, ide ugar, lagano u kabinu kamiona se preselim. Dobro meni - dobro njima.
A šta nudi Axereal?

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,060
160 + 5 za izvješće, ako ne prihvatiš do 18.06, do 15.07. Moraš podmiriti agrorok, a novaca nema do 30.09. Ako čekaš cijenu.

Dali je to pošteno, pitam te ja?

Case4220

Iskusan lik
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
577
Plus moraš za Gradišku vozit? Lele lele pa gori su od kamatara😬

Posljednje uređivanje od moderatora:

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,060
Evo, danas mi je sasvim jasan ovaj šamar, a jučer sam ga i napisao. Naime, doznao sam zašto odjednom ovakva retorika iz Axereala, ne bih javno, ali kome treba info, nek' pošalje PP.

Najnoviji postovi

Na vrh