Danas sam prešao s zapada na istok Hrvatske i zeko nažalost mogu ti reći da imate najlošije pšenice vi oko Đakova i Našica, za nepovjerovat kod nas gdje uvijek kasni vegetacija su čak bolje od vaših, jedino Vinkovci i dalje prema Srbiji su najbolje.Ja sam danas isao u prihranu sa 180 kg KAN- a ali bolje da nisam jer sam nekoliko puta propao dublje nego sto orem..........
Antonio..samo da se javim..mene osobno nezanima odakle si i kakva ti je pšenica, ali zbog drugih članova koje zanima s čim si prskao, i kakvom je stadiju pšenica, mislim da bi bilo korektno ako neželiš da se zna odakle si da barem opišeš ili staviš fotografiju pšenice da se vidi u kojoj si fazi prskao. Toliko...Sekatorom.
mislim da je prerano za sekator, danas sam vidio na istoku gdje je pšenica do koljena te su je prskali sekatorom-folijarno-fungicid. sve u jednom.Ja sam jučer pošprical pšenicu i ječam sa Sekatorom isto ...
I ja sam danas prskao sa sekatorom a gdje ima uskolisnih trava husarom..
U vecinu njiva se jos ne moze probao sam ici pa zapo do osovina..devil):
Rekao sam da je prerano za naš kraj, ali sve zavisi u kakvom je stanju usjev, a naročito zbog slakoperke i osjaka koji još nisu niknuli a u prospektu lijepo piše "Najbolji rezultati suzbijanja korova postižu se kada se obična slakoperka (Apera spica venti) nalazi u ranim fazama rasta i kada poljski osjak (Cirsium arvense) ima 10-15 cm visine"zakaj bi bilo prerano za sekator?