Ja idem s kristalonom npk 20:20:20 + mikro hraniva i to 5kg/ha i tako najmanje dva puta..jednom s sekatorom ..drugi puta s arteom plus..
Pažnja obavezno pročitajte mješanja u uputama za herbicide i fungicide jer se neka sredstva ne smiju mješati s folijarnim gnojivma.
Cijenu vjerovo ili ne ne znam ja to samo naručujem ipak sam ja kulak pa mene cijene ne zanimaju he he šala budem provjerio pa ti točno javim..ja uzimam pakovanje po 25kg.
Iskreno nemoj od toga očekivati neka čuda i nemojte s tim bvz tretirati samo jednom jer vam to nije ništa ..treba se barem dva do tri puta ..ali vjerujte da u sušnim razdobljima pomaže i to dobrano ...provjereno
Hvala na savjetima rođo.Uh rođo to mi nekako skupo 15kg 404 kn i malo je 3kg/ha i ponavljam jednom je malo barem dva prohoda treba da bi bilo pravog efekta od istog .
S atreom prskam godinama i prezadovoljan sam još uz nju sam mješao zino da malo pojačam spektar djelovanja ...sad ga navodno više neproizvode ...
Ponavljam dobro pročitajte upute na fungicidama mješanja jer se ne mogu svi mješati s folijarnim gnojivima ...četse greške rade ljudi s duet ultra on se ne smije mješati s istima .
I ovo kote savjetuje da se prska s fungicidima u cvatnji nema pojma isto se mora koristiti netom prije cvatnje ..a nikako u cvatnji tu večina ljudi griješe .
Još jedan savjet i prednost korištenja folijarnog gnojiva u kobinaciji js fungicidima i herbicidima koji to dozvoljavaju je što, isto koristi kao bijelo ulje ..što znaći da pomaže boljem lijepljenju kapi sredstva za list
Kako mi se cini da cemo morat iznajmit avion ili helić za prihranu.
i ja sam vec to razmišljo kodnas dečki bacaju po 80 kn/ha ako je udaljenost table od piste do 5 km zračne linije a ako prelazi onda je 100 kn, nemoguče je uč na njivu traktorom cim se malo osuši odma padne snjeg ili kiša obilna, neki su probali ič bacat pa su ih izvlačili sa 4 traktora :mur: napravili više štete nego koristi
sve je to super ako imaš veću parcelu na koju može bacit avion.kod mene to neigra jer su table oko jednog jutra posvuda razbacane..:icon_hang:
bole koji dečki ili firma da ih mogu kontaktirati?
Kićo! Kaj smo mi gori od komšija da nesmemo vidjeti slike sa prihrane tvoje pšenice...ili si to stavio u drugu temu jer nespada ovdje. :mur:Kako mi se cini da cemo morat iznajmit avion ili helić za prihranu.
Ja neznam sta ce bit od moje puno snijega i to dugo i sad stalno kise pa nemogu u prihranu neznam sta ce bit od nje svaki dan sve slabije se vidi moca ju unistavaenvy):