Gađaš ga topom: nebu ni osjetil da mu se nekaj dogodilo. :mrgreen:E kad bi mogla neka kombinacija da dobro osjeti a da mu se ništa katastrofalno ne desi.
Gađaš ga topom: nebu ni osjetil da mu se nekaj dogodilo. :mrgreen:E kad bi mogla neka kombinacija da dobro osjeti a da mu se ništa katastrofalno ne desi.
E da , znam , mnogima se to neće sviđati ...mnogi če trošiti lovu za mobitel .
Odlučio sam napraviti forum i okušati se i u ovom poslu .
Bilo bi mi drago da makar malo i spamate da isprobavam moč moderetora na vama .
Link je tu
http://slobodni.forumcroatian.com/forum
registracija đabe :lol:
Nisu još sve stvari podešene do kraja ali okviri su tu .
Forum jee idejo zamišljen kao široka paltea tema i rasprava koje muče u svakodnevnom životu .
Dakle od skidanja filmova , razne literature do neizostavnih tema kao kaj su kaladont ili brojenje do 1000.
Proučavajući pravila ovog foruma dozvoljavaju rekamu ovakvih stranica osim ako vrijeđa neko između redova .
PA ako da , molim vas da me obavijestite , hvala
Ko zna jel moja više i postoji :scratch, ustvari neznam ni zakej sam ju opče otvaral :madmana:Tema mi je daleko dogurala( na petu stranu) ..a i forum :lol:.. van men šou( i još par šoumena ) .
oni koji imaju 2 i višeKo ti je kriv kaj nemaš fotoaparata :vragek:
oni koji imaju 2 i više
Ja nažalost neznam (kaj buš, mulo balo) kaj je to lajkanje ali znam da su drugovi izginuli tam negde 40-tih, a prijatelji 90-tih .................Ljut sam , tko lajka ovo citatom dobije jackpot odogovr na pitanje iz prvog djela posta .
Prije pol sata sam imal račun u ruci ,mju zoom 105 98 max. 99 ..ravno 450 dojč marki ..ispucao 2 filma ..da sam ih zakocal manje bi žalio :scratchDA ,. ako broim i "" SMENU 8 "" iz 60 i neke :rolfer:
izginuše prijateljiJa nažalost neznam (kaj buš, mulo balo) kaj je to lajkanje ali znam da su drugovi izginuli tam negde 40-tih, a prijatelji 90-tih .................
Prije pol sata sam imal račun u ruci ,mju zoom 105 98 max. 99 ..ravno 450 dojč marki ..ispucao 2 filma ..da sam ih zakocal manje bi žalio :scratch
Ne treba film , treba kolekcionara da ga dobro udomom:rolfer:Ako treba film , načičemo ali taj voli samo CRNO - BJELE rosist od fotića
Ne treba film , treba kolekcionara da ga dobro udomom:rolfer:
Onda nova tema ,, PRODAJEM FOTIČ ,, to posto ispravan bez filma za karticu nema mjesta
ja sam skontao da ga poklanja....:scratchtreba kolekcionara da ga dobro udomom
Ovo nije forum za prodaju fotiča ...a po pravilu foruma morao bi ga slikati ..a ne znam tehnologiju kako da fotič sam sebe slika :rolfer:..eventualno u ogledalu iz prvog lica .Onda nova tema ,, PRODAJEM FOTIČ ,, to posto ispravan bez filma za karticu nema mjesta
Gdje mi nestade siniše ..da se malo ponunam s njim ..danas imam vremena za njega ?
Gdje mi nestade siniše ..da se malo ponunam s njim ..danas imam vremena za njega ?