A
AGRIPLUS65
Guest
a kaj se zamaras jubomorni su kaj si bolji od njih.Nitko nije savršen , pa ni ja
a kaj se zamaras jubomorni su kaj si bolji od njih.Nitko nije savršen , pa ni ja
Misliš ? ..brijem ipak da je testosteron u pitanju .Ne treba zanemariti batad-ovo iskustvo .a kaj se zamaras jubomorni su kaj si bolji od njih.
a kaj se zamaras jubomorni su kaj si bolji od njih.
Misliš ? ..brijem ipak da je testosteron u pitanju .Ne treba zanemariti batad-ovo iskustvo .
Ne kužim samo kaj im se testosteron diže na mene
Vjerojatno ima način s običnim razvodnikom ..sistem poluga , opruga itd.
Lakši način je da držiš ručku razvodnika dok ne odradi cjepanje ..ali zauzima ruku i pažnju rukovaoca ...
Evo elektro šeme
K1 -relej 1
K 2 relej 2
KSC -krajnja sklopka cjepanja
KSP-kranja sklopka povrata
EM1- elektro magnet razvodnika cjepanja
EM2 - elktro magnet razvodnika povrat
Start je tipkalo, mirni radni kontakt kako je nacrtano .
Ako ti je još kaj nejasno pitaj .
Gore fali još jedno sigurnosno stop tipkalo preko mirnog kontakta ..kontaš?
A gdje si bija kad je grmilo :finga:Nažalost ovdje moram nastaviti o mojoj modertorskoj kampanji jer mi je tamo ulaz spriječen .
A di sam bia ...peca sam ribe .A gdje si bija kad je grmilo :finga:
Ne da sam uFatija ,,nego i zagriza ...i smrdi , mora da je bila krepana .I jesi uvatia šta ili samo kad si išel pišat :lol::lol:
Vidiš da se radilo u šumi i po mraku ..a tu su sekunde u pitanju :mrgreen:prica u 5 slika je OK, ali prica u 5 slika u 5 sekundi.....:x
Dok ne dođu bolje slike( ali samo za tebe , treba samo uzeti digitalac(a kome se danas višpe diže))) malo se zabavite .Zahvaljujem na slikama, jednostavno, ali korisno riješenje...zanimlivo je kak u biti uopće nisu potrebni stabilizatori makar je prikolica relativno lagana
Jeste, Bare je gledao u ogledalo, al pitanje je dal je išta imao prilike vidjeti:blackeye
Na kiper ventil ili ...?
ručna pumpa na stupu dizaliceNa kiper ventil ili ...?