• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

puknuti

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Nema do Karlovackog, zakon je, a dobro mi i ono iz lidla u zelenoj limenci neko njemacko lagano gorkastog okusa

V

VOJVODJANIN

Guest
Žuja je najzadnja piva koju bi ulio use , možda zato jer ne volim hrvatsko a možda i nije jer bi se mogao utopiti u osječkom .
PAN je dobar ako nema drugog , karlovačko ako nema strajnskog .

Dobar borac, bitku ne bira!!!!

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
bok Puknuti
dobro si ti skoval tog cepina,kad sam ga gledal podsjetil me je na jednu drugu alatku sa kojom smo nekad delali u šumi,neznam kak joj je naziv ali je slična ovoj tvojoj samo kuka je okrenuta prema napred i zglobno se drži na ušici,držalo je dugo dva metra ako ne i dulje,držalo prolazi oko 10 cm van ušice prema napred.sa tim se moglo okretat ili koturat trupca koliko god bil težak,prava stvar.ako nemaš takvu alatku,evo ideja za napravit :D

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
hebem mu,viš kad neznam kak se zove,onda sam opisal,već sam mislil da bi lakše nacrtal hehe

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
ja bih prije rekao da je ova alatka napravljena da arheolozi prčkaju po zemlji nego što u šumi može da posluži :finga:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
najrađe bi zaboravil takve poslove,upravo ovih dana bi trebal cepati panjeve koji su se već fino zapekli,tak da bude samo sa kalačem išlo..joj meni

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Čovjek se trudi nizašta ..ma ko _____ moderatore ..
Toliko me budu isprovocirali da budem napravil sam svoj forum
raspa.gif
A o čemu ja tebi več stolječima pripovedam :scratch
Neznam samo jel bu server podnesel tu zajebanciju :rolleyess:
Valjda ne treba napominjati da tražim objašnjenje ?
Jedino logičko, bar meni.
Prveč si počeli pisati u temi koja je rezervirana za čestitare, a ne u temama koje si prerasel :finga:
;);)

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Cepin ti izgledan ajnc-a!
Veliš da primaš narudžbe. . .:cool:

Kant hakil vleliš:lol:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pri nami veliju KANTAJZL, a po hrvatski bi valjda bilo okretač trupaca.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Samo da si malo dignem temu , jako sam si važan
raspa.gif

More biti da i moji govore KANTAJZL ..tko bi to sve popamtil
25jf9j5.gif

eh da se sve tako lako dize, kao tema na forumu......

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
zbilja je yebacka naprava, jednostavno ali nenadyebivo

da se nebih igrao americkih serija tipa CSI, Zakon brojeva......pa mjerio poluge na slici, brljavio nesto s ionako tankim sposobnostima proracuna, lakse mi je da pitam;
ima li problema s visinom, sad kad spustis cilindar do kraja, hoce li sijacica pasti na zemlju ili ce ostati u zraku pa moras iz daleka cvikati spaner

vidim da ima rupa k'o na komadu sira, ima li potrebe stalno prebacivati cilindar iz rupe u rupu.....

jesi li razmisljao upotrijebiti za nesto ozbiljnije, utovar drva i sl. ......prije nego prodas onaj razvodnik za TV

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Zanimljivo, jel može detalj okretišta i prihvata na prikolicu....prvo sam mislil da je to automehaničarska dizalica:madmana:...

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Aha, kužim, samo da je labav dosjed zbog hemeroida i malo vazeljina i to je to..:mrgreen:..

Na vrh