vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Ništa nije gore od nerazumjevanja .
Primjetio sam danas na nekoliko stranica, ljudi su toliko izamipulirani sami sa sobom da me pomalo zabrinulo .
Gladni su se zasitili , siti zasrali .
Rezultat svega je žvakanje druge polovice čokolade .
Radi te iste proklete čokolade več treči put otvaram frižider .
Uzastopno bezpotrebno otvaranje frižidera toliko izmrcvari onu salatu na dnu da izgleda kao da je netko na njoj gnječio limun .
Ne želim redukcije struje ili otapanje ledenjaka radi proklete čokolade ( idem po zadnji komad )Jednio paradajzu nije ništa .
Taj naš paradajz može godinama stajati u frižideru i neće postati kečap .
A kečapa , kečapa zbilja previše stavljaju uz onu pišljivu hrrenovku .
Da ne zaboravim , nikad ne radite full scan antivirusnim programom po ljetu jer to dodatno opterečuje procesorke gigaherce pa ventilatori fučkaju kao GTi golf dvojika na pethiljadaokretaja .
Nego da se vrnem ja na stanje nacije , grozno se osječam ..i sad nemrem završiti post jer je napokon puna soba za belu pa pustimo poljoprivedu za kasnioje .
jedna natuknica za nastavak :
deca , meni smrdi na barut ...
Primjetio sam danas na nekoliko stranica, ljudi su toliko izamipulirani sami sa sobom da me pomalo zabrinulo .
Gladni su se zasitili , siti zasrali .
Rezultat svega je žvakanje druge polovice čokolade .
Radi te iste proklete čokolade več treči put otvaram frižider .
Uzastopno bezpotrebno otvaranje frižidera toliko izmrcvari onu salatu na dnu da izgleda kao da je netko na njoj gnječio limun .
Ne želim redukcije struje ili otapanje ledenjaka radi proklete čokolade ( idem po zadnji komad )Jednio paradajzu nije ništa .
Taj naš paradajz može godinama stajati u frižideru i neće postati kečap .
A kečapa , kečapa zbilja previše stavljaju uz onu pišljivu hrrenovku .
Da ne zaboravim , nikad ne radite full scan antivirusnim programom po ljetu jer to dodatno opterečuje procesorke gigaherce pa ventilatori fučkaju kao GTi golf dvojika na pethiljadaokretaja .
Nego da se vrnem ja na stanje nacije , grozno se osječam ..i sad nemrem završiti post jer je napokon puna soba za belu pa pustimo poljoprivedu za kasnioje .
jedna natuknica za nastavak :
deca , meni smrdi na barut ...