MOgu ja napisati esej o toj kurbli ...da se ima ?pošto se toliko piše o toj kurbli to treba postati tema "putem kurble-od muhaničara, preko pukija pa sve do mrge"
pošto se toliko piše o toj kurbli to treba postati tema "putem kurble-od muhaničara, preko pukija pa sve do mrge"
Viš ti si mi kompa bliže u odnosu na pukija... ali svi se bumo polako ujpoznali...
Dečki gdje kupiti španere za hidrauličke ruke za ursusa 335? partner u Krapini nema pa nema, mamicu mu a obečava mi
Mrga jesi zval Hubzina?Viš ti si mi kompa bliže u odnosu na pukija... ali svi se bumo polako ujpoznali...
Dečki gdje kupiti španere za hidrauličke ruke za ursusa 335? partner u Krapini nema pa nema, mamicu mu a obečava mi
Hubzin drži večinom dijelove i dio asortimana robe od Trgo agencije i obrnutoHubzin drži svašta pa bi mogli i to imat...
A i ovdje ima! Ovi imaju svašta i ljepo uređenu webstranicu
http://www.trgo-agencija.hr/Proizvo...e45b4530952c997970aae852&page=1&sort=NAME_ASC
Daj se ostavi mehanike , nije to zate ...xDPArdon puki, zabranil sam pop-upove zbog virusa pa mi nije automatski čital poruke...
Kurbla svakak može al teško je najti cajta, sad frezam trsje... SAD mi je sve pokvaril...
E gdje je max crtica na šipki mjerača od Bosch pumpe na c-335? JA sam nalil ulje malo prek min ali neznam gdje je max???
Kak to da nema original španera bemu miša za ursusa?
Uh još ga nisam slikal a obečal sam...
PArdon puki, zabranil sam pop-upove zbog virusa pa mi nije automatski čital poruke...
Kurbla svakak može al teško je najti cajta, sad frezam trsje... SAD mi je sve pokvaril...
E gdje je max crtica na šipki mjerača od Bosch pumpe na c-335? JA sam nalil ulje malo prek min ali neznam gdje je max???
Kak to da nema original španera bemu miša za ursusa?
Uh još ga nisam slikal a obečal sam...
hehe zagorci se boje upoznati da nebi koji drugog tužil:rolfer:
mrga pošalji ženu k pukiju po kurblu:mrgreen: