može li neko da malo pojasni ove notebuke :scratch
šta mogu ti laptopi , koriste li samo određene softvere itd
recimo ovo novo košta 100tinjak evra , zanima me dali to nije kakva kineska igračka koja nemože ništa
može li da se koristi za sufranje , znači ništa zahtjevno
vjerojatno si mislio na mini laptop,što je kao i android mobitel, znači na njemu nemaš dvd,rezolucija mala, nemožeš igrat igrice, osim njegovih,nemožeš inst,windows.evo pogledaj link s ebaya.ovo je trenutna cijena na aukciji...http://www.ebay.com/itm/NEW-4GB-7-i...57243321?pt=Laptops_Nov05&hash=item4ab494feb9
Za tebe treba ovakvo nešto, cijena prava sitnica :mrgreen:ako ću ja njega njakati masnim i prljavim rukama i voziti u autu koje ne vrijedi više od 500e :mrgreen:
Ili hvatati nekoga za rukav iz državnih službi i firmi kada se mijenja računalna opremaMalo ti pripazi na polovne jer uvijek ima nadobudnih maminih i tatinih sinova koji prate modu s laptopima. Tu obično baterija slaba a ostalo sve ok.
možeš zaboravit praćenje foruma i gledanje YT snimaka na takvim laptopima, ti laptopi ti mogu npr poslužit za ovo određivanje veličine njiva kod nas, on na terenu upiše broj njive i veličinu i onda to u uredu usporede.
Nemaš pojma, forum u yutub radi ok.
Prije 2g. nabavih prvi 10cola laptop, do jaja stvar, 250€ novi, batrija traje i traje.. Acer, znači low price stroj, poslje ga zamijenio tablet na androidu i mogu reć da sam razočaran. Netbook je bog i batina za surf, mail, pdf, yubito..
savo ako je to onakav kakav sam ti link dao onda nemože biti više od 100 eura, a ovaj dečko što spominje acer to nema sličnosti jer acer ako je i mini ima sve karakteristike laptopa osim dvd pržilice, i znatno je skuplji.eno onaj je prodan za 76 dolara s besplatnom poštarinom za rh i bih,kako vidim ima wireles stoga možeš surfat po internetu, ali bilo bi dobro da ti detalje pojasni netko ko ga posjedujeu oglasima sam našao da je cijena 100e , to nemora biti tačno , znaju prodavci i da slažu
Imaš temu ovdje: http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=19098&page=4Nisam našao nikakvu sličnu temu na forumu pa otvaram ovu s ciljem da bi mogli raspravljati o računalima ili pitati ostale članove u slučaju nekog problema na računalu.
Evo ja imam problem sa virusima, komp mi šteka, antivirusni pokazuje da ima virusa i sad to treba očistiti, a ja se baš nerazumijem u to:icon_scratch: pa bi svaka pomoć dobrodošla.