napravi system restore na dan kad je bilo OK
da, al opet bi ga trebao update,, to je stari laptop koji rijetko koristim, a novog trenutno nema tak da
napravi system restore na dan kad je bilo OK
Hoću instalirat flash player i kad ga skinem i kliknem run pokaže se prozor s ovim ""Samo jedna istanca ove aplikacije može biti pokrenuta"". Što bi moglo zezat ?
System restore? Ćemu?
Ovo ti znači da negdje proces installer-a već pokrenuti. Ili pogledaj u task-manager jeli negdje flash_installer ili slično se pokazuje pa ga terminiraj.
ili jednostavno restartiraj komp. :icon_mrgreen:
Ili skini process explorer (paket Sysinternal suite) i u njemju poiskaj jeli gdje pokrenuta flash installer ili flash setup ili adobe sim tam i stisni na njega desnim i izaberi kill process. I onda pokreni setup isponova:
http://download.sysinternals.com/files/ProcessExplorer.zip
Onda stisni i tak nekaj :icon_lol:pojavi prozor od java script il tak nekaj i nejde dalje
Onda stisni i tak nekaj :icon_lol:
Da mi napises kaj tocno pise i veli onda ti i mozemo pomoci:biggrin:
Imam mogućnost instaliranja orginalnih windowsa,a s obzirom da prvi puta to radim svaki savjet je dobrodošao. Trenutno na kompu imam windows 7, a stavio bi isti samo orginalni, pa me zanima kako sačuvati stvari koje su na kompu, a da ne vadim sve sad na cd-e i što sve treba instalirati nakon podizanja windowsa.
Prebaci sve na D disk i tamoti neće pobrisati podatke kod formatiranja, sedmica bi trebala raditi bez da treba posebno instalirati drivere.
Prije instalacije formatiraj disk na neki drugi način , live CD , s CD-jom od xp-a itd .Imam mogućnost instaliranja orginalnih windowsa,a s obzirom da prvi puta to radim svaki savjet je dobrodošao. Trenutno na kompu imam windows 7, a stavio bi isti samo orginalni, pa me zanima kako sačuvati stvari koje su na kompu, a da ne vadim sve sad na cd-e i što sve treba instalirati nakon podizanja windowsa.
Ovak ljudi hitno trebam pomoć, dogodilo mi se da se nekakav program skinuo i pokrenuo, svaki put kad upalim komp i odma nakon učitavanja pokazuje mi bjelu sliku i ništa drugo, jel se može nekak resetirat komp da mi se ugase svi programi i ponovno sve učita.
Probal sam sve, al ne pali, to se samo događa u mojem korisničkom računu, a u drugom je sve normalno.