• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Računala (Kompjuteri)

todos

Član
Tu od
12 Svi 2012
Poruka
167
@Bobic..ti prelaziš na računalnu forenziku..primjer..ja živim u zgradi ispred koje je parkiralište..nemam zaštičen ruter..netko pomoću njega uradi krivično djelo..provider nema ništa stim..Naravno prema IP doći če prvo kod mene naši FBI..meni oduzimaju sva računala..i naravno dok utvrde s hex,hash i swap aplikacijom (pronalazi sve izbrisane i izmjenjenje fajlove, čak i sa formatiranog diska...ako niste znali) da ja nemam ništa, tj. neodgovaram za to djelo..ja sam bez računala.. zato Savo pamet u glavu..sve ima svoje za i protiv...zato je najbolje biti sam svoj gazda u svom dvorištu.

Pošto si naveo da ti ruter nema wi-fi da bi instalirao drugi moraš da se obratiš provajderu. Kako si Ti naveo oni su radi to da ti urade ali traže da potpišeš dvogodišnji ugovor. Zašto sva trojica ne uzmete jači paket na jedno ime, pojačivačima signala druga dvojica dobiju net i svi zadovoljni?

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Nije sada priča o jačem paketu , pitanje je o izvodljivosti povezivanja računara , znači da računari stabilno međusobno komuniciraju

Zar nemože da se doda još jedan ruter koji ima wifi ?

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Zar nemože da se doda još jedan ruter koji ima wifi ?

Moze, sve moze,,,:)

evo primjerice nas je u okolici putem wifi umrezeno preko 1000 ljudi,,,

kod mene je pristupna tocka i njih 10-tak i vise se spaja na tu tocku,,,
i svima net odlicno radi,,,
primjeriuce,,

2ex1uds.jpg

dakle sve je moguce,,,

todos

Član
Tu od
12 Svi 2012
Poruka
167
Ping vam je malo poveci. Ja imam slican paket 10/1 a ping nikad nije preko 11.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Pitanje , u win7 nemam PAINT niti ijedan sličan program za osnovno crtanje , kojai program je malo napredniji od njega da instaliram , nekada sam pokušavao COREL ali on je previše za mene , ima li šta skromnije sa znanjem ?

Znači win7 i nemam nijedan SP

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Ima paint u win 7 ako imas prijevod probaj sa Bojanje,,,
naci ga mozes na start izborniku pod pomagala

todos

Član
Tu od
12 Svi 2012
Poruka
167
Najbolji besplatni je GIMP. Šteta što se ne koncentrišeš na CorelDRAW, vrlo lak program za učenje.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kaj ovakva slika govori o stanju ili problemu?

Prilozi

• 20230321_184829.jpg
    20230321_184829.jpg
    26.1 KB · Pregleda: 35

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
More biti ..to je kutija iz "donacije"..sa "orginal "grafikom nije bilo slike..ugurao sam drugu ..nakon malo natezanja XP je živ...

Ljudi moji koliko to šteka..
2 antivirusna..bezbroj ničega ..

Samo da se dočepati interneta pa skinuti ccleaner..letio bi ..a zoranxy

Prilozi

• 20230321_194509.jpg
    20230321_194509.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 26
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ja mislim da tu treba zavariti 4 pojačanja od 200000000mm na grafičku i prebrikati selen blok od RAMa da se ne trese kad se ventilator procesora zavrti na 69086478 obr/min pri ubrizgavanju čistog Aspena u jedan od 16 bitnih cilindara.

Ako trebate još savjeta i pomoći kako si samopomoći, komajte šeraje i subskrajbakte te zapratite moj kanal!

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Moguće da je problem sa grafičkom karticom, a i ne mora biti, može biti i do samog monitora. Driveri u ovom slučaju ne igraju veću ulogu, a i više ih nema ni za Windows 7, a kamoli XP. Pošto je to stari Windows, pretpostavljam da je i takvo računalo, komponente tog računala ne podržavaju Windows 10 koji se danas u većini slučajeva koristi, neki su već i na Windows 11. Moj savjet je prvo promijeniti računalo, i/ili komponente samog računala, a poslije je već sve lakše što se tiče windowsa i programa.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh