Ma hvalio se ili ne hvalio , ja moj signal i moj kapacitet internet protoka mogu uključiti na WIFI svim prolaznicima ako želim , to je MOJE i mogu da POKLONIM kome hoću
Savo, nemoj bas biti previse siguran u tu tvrdnju, radije procitaj uvjete koristenja u ugovoru koji ste sklopili,,,
znam da si dosta tvrd po pitanju tehnologija zato cu ti samo ukratko napisati, svaki provider (davatelj usluga) određuje pravila igre odnosno uvjete koristenja propisane ugovorom, ukoliko se oni tebi ne sviđaju nemoj ih koristiti,,,
zapravo softverski je vrlo lakoodrediti i koliko korisnika se moze spajati na tvoj net alii brzina kojom cete raspolagati, da ne kazem da mogu ograniciti i download nakon određenog broja bajtova itd,,,
zapravo mogu sve sto pozele :icon_biggrin:
Ko bi mi mogao zabraniti da svoj mobilni telefon okačim na ulici kao besplatnu telefonsku govornicu ?
Savo toje mjesanje krusaka i jabuka, jedno s drugim nema ama bas nikakve veze,,,
Vjerujem da ste vi ozbiljni ljudi ali postavit cu pitanje, sto ako Vam se netko "nakaci" i bude recimo preko Vase veze skidao pedofilski sadrzaj, ako taj netko bude nekom prijetio, nekog maltretirao, bude krsio autorska prava, :icon_e_confused: tko ce od Vas tad i kazneno i materijalno odgovarati?
Ukoliko budete šerali (djelili) vezu svi cete imati istu izlaznu ip adresu,,,
happy):
a ti poslije dokazi tko je radio pizdarije,,,
:
mislim moze se ali ne vjerujem dace to provider htjeti odmotavati,,,