• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Kod mene su odavno iza u pozicijama, naprijed na blatobranima i naprijed u lampama ledice i ljepse mi je nego obicne.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Gogo pojma nemam, izvadio sam cjelu kontrolku i tak otiso coveku s tim i tak sam uzeo..

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Vidim po netu da ima za naručiti tih malih ledica, ali nemam uopće pojma kaj da tražim, kod nas po dućanima samo blijedo glefaju kad pitam. Videl sam kak izgleda kod tebe u satovima,pa mi se dopalo, a i original žarulje su slabe u vuricama na 6211, pogotovo u obrtomjeru...

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
To su ti te. Ako te zanima i bi si uzeo javi se na pp

Posljednje uređivanje:

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Ja bi rekao da je to bljeskalica kao neka imitacija rotirke.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Bljeskalica. Umjesto rotirke, na vozilu za pratnju.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=8l4xE-m65mI[/YT]

Je da, bljeskalica. Kakav za to treba prekidač, pošto se preko treće žice mjenja način bljeskanja?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Trebaš jednu običnu sklopku, koja prekida +12V, ko za bilo kakvu lampu, i iza nje jedno tipkalo, s kojim se mijenja način bljeskanja.
Shema bi trebala biti priložena s lampom.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kako izgleda može biti stalno spojen na 12 v a preko treče tj preko tipkala izabireš režim rada .u tom slučaju da bi je ugasio moraš proči sve režime jer je tek na kraju isključena ...a to može nervirati .

pa bi bilo bolje jdan kip prekidač za napajanje plus jedno tipkalo za biranje režima rada

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Vidi ZJ kakva je žuta na dasci od prikolice [emoji13][emoji41]
a7651c6cbfbbad1682b4fb45bc811abd.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Blijeda...

Probal sam ju u Trgoagenciji. Nije mi baš ostavila neki dojam, pa ju nisam kupil ni za probu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Vama mladima treba puno, nama starijima malo ali dobro :(giggle)::drink:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Ugradjeno.. u ovom faru je h4 blue sijalica 55w, ledica je 11w..
znaci bilo je upaljeno svijetlo cca 20 min, ledica je neznatno topla bila.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh