Treba mi svića da vidim gdje sam i šta sam. Prvi primjer, oranje na sklopove. Kad me netko pita kako sam napravio njivu, šta da mu kažem? Kažem da sam pekar i da volim noću praviti kifle Hahaha
Ne znam kako drugi ali ja volim kada vidim oko sebe. Nebitno jel njiva ravna, nije ravna, jel orem, sijem, prskam itd.
Drugi primjer je prskanje repe. Repu sam manje - više prskao predvečer i po mladom mraku jer onda nema vjetra, a kroz repu nemaš tragove kad ona već omatori, nego moraš gledati da ideš po redu u kojem si i krenuo, a kad ne vidiš kao kada sam radio sa IMT-om na kojem nemam svijetla jer mi je komplet instalacija ošla u materinu, desi mi se da na pola njive imam 3 metra gdje nisam oprskao pa kasnije nabijam motikom po abutiolonu i kiselom zelju...
I u sjetvi pšenice npr, često se desi ako sma na nekom večem komadu da mi ostane bubam 10-ak prohoda a pada mrak, pa neću ostaviti za sutra, palim lampe i obavim šta imam da sutra ne moram nabadat di je markir i ostalo.
Daleko od toga da žuće svijetlo nije bolje, ali hebem ga ja, na halogenu instalaciju ja mogu nakačiti 4 LED lampe sa jačim svijetlom bez da diram instalaciju, pojačavam žice, stavljam jače osigurače i ostalo...