• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Možeš mi to pokloniti za dvorište :)

pa nemreš si to deti na dvorište , loš odaziv, loš kontrast ...ak se popikenš , a znaš da je hitna daleko ...a susjedi ....znaš kak ti se budu smijali ako se popikneš u vlastitom dvorištu

kruno1601

Član
Tu od
8 Sij 2015
Poruka
91
pa nemreš si to deti na dvorište , loš odaziv, loš kontrast ...ak se popikenš , a znaš da je hitna daleko ...a susjedi ....znaš kak ti se budu smijali ako se popikneš u vlastitom dvorištu

Puknuti legenda HAHAH

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
538
Gdje je bolje montirati prednje radne LED lampe? Vazno mi je da se dobro vide bocne strane, ne toliko daljina.
eee6ef6a59a4e84fad6cd77174d3a3fa.jpg

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Neki tvrde da je bolje tako nize, zbog toga sto ako su gore dosta blijesti hauba. Ja imam gore i ne smeta mi to, mozda sto mi je hauba stara i izblijedila :icon_e_biggrin:

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Niže je bolje na poziciju označenu s brojem 1.

Još je najbolje gore i dolje, ali ako uzimaš ove LED jeftinjare onda bolje dolje, jer se one dosta "gube" ako su 27W kada se stave kod krova.

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
538
Ima neka radna LEDica za preporuciti? [emoji16]

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,136
Kada bude mrak uzmeš spojiš na duži kabal i primitivno neko neka ti rukom pridrži far u obje pozicije pa ćeš tako najbolje vidjeti položaj koji ti odgovara.
Mislim da će donja pozicija pored habube biti zadovoljavajuća ako ti treba bočna rasvjeta.

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
538
Jesu li se nekome ove "jeftinije" LED lampe pokvarile, oslabile ili nesto sl. tome?

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Nope. Imam ove po 54 kn, 27W, 4 komada. Prva serija, kineska je slabija od poljskih, al' nemaš brige jer su sada sve poljske, prije godinu dana su bile kineske. I te malo slabije gore od poljskih.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Piše Poljska, ali zemlja proizvodnje je Kina.
Ja imam 4 lampe po 48w, isto nisam bio siguran u dugotrajnost, neki dan kolega uvezao traktor iz D, isto takve lampe su gore, hrđave i izubijane, znači da su tu već duže vrijeme, ali rade...

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Pa iskreno, koliko para i W, toliko i muzike. Ne možeš napraviti novi mjesec na nebu, ali spram tvorničkih su majka.

Ja sam zadovoljan, prvo sam imao samo na krovu i bilo je bolje nego s tvorničkim, a kada sam nabacio kod pozicije drugi set, sad vidim daleko bolje, nego s jednim parom.

U svakom slučaju ja sam zadovoljan jer prije nisam praktički ništa vidio.

Hmm... Baš sada gledam i nemam nijednu sliku iz noćnog oranja, ali ima par stranica prije kada sam montirao drugi par kako blješći :D

EDIT: Stranica 51, zadnji post.

Najnoviji postovi

Na vrh