• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
@iwanho , danas ti to nemreju napraviti, ne zato kaj nisu milicija, niti zato kaj si "star", već zato kaj sam i nemreš zameniti žarulju (bez servisa).

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Baš tak ZJ, moraš imat rezervnu žarulju kao opremu, primjerice brat na BMWu branik mora skidat za promjenit žarulju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Danas se na večini auta skida pvc mulda da promjeniš žarulju, neki čak i prozor imaju u tu svrhu.
A na cesti ako te milicija zaustavi (kad na nezgodnog naletiš) ili mjenjaj ako znaš ili zovi HAK jer si neispravan

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
A kaj kad moraš softwerski resetirati komp.? Ne vrijede ti ni žarulje ni zamjena neispravne kad ona i dalje ne svjetli dok ne odeš u ovlašteni.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Ovo prvi put čujem mane,koji je to auto u pitanju?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
A kaj kad moraš softwerski resetirati komp.? Ne vrijede ti ni žarulje ni zamjena neispravne kad ona i dalje ne svjetli dok ne odeš u ovlašteni.
Ja si nikad nebum priuštil takav auto, a nemam ni želje.
Na svom autu si bum uvek, dok god sam močan, sam sve delal ;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
ili mjenjaj ako znaš ili zovi HAK jer si neispravan
E cijenjeni kolega MUHA - a kaj onda dok pozoveš HAK i veliš: član sam odnavek imate me u kompjutoru, ali platim ja Vama "kaj košta da košta", jer auto je v kvaru i daleko od doma, a onda iznenada moraš davati instrukcije gospodinu koji je došao na intervenciju???
Nije o svjetlima nego o pomoči na cesti, oprostite na upadici.
Konkretno: došel je, zaštekal je u sinovu VW Boru prvo jeden, pa drugi "kompjuter" i rekel: ja tu nebrem nikaj napravti, to more samo ovlašteni servis (jebote servis 😣 😖 , subota je u ZG, oko 13 sati..., temperatura u hladu 32...).
Čekajte malo mladi gospon velim ja njemu odrješito, ja bi to napravil ovak, pa ovak, pa ovak, ali mi fali ta samo sitnica koju je odnesla naša policija kao dokaz, na uviđaju pokušaja krađe sinovog automobila u ZG.

Da ne duljim, zval je kolege, trgovinu i auto otpad. Svi su mu rekli to je nemoguće tak pokrenuti auto. Veli on ako vi na taj način pokrenete, onda budem i ja nekaj naučil i ode, veli na odlasku: ako kaj najdem javim se. Nazval je za dvadesetak minut, još nismo ni kavu spili. Veli nemam original od Bore, ali imam manji dio po dimenzijama od jedne Škode, velim ja nema problema dovezite nam. Dojde on, ja to ne vidim bez naočala za čitanje niti zaštekati pod volan, prosim ga zaštekajte mi, on je valjda poludel, makar nije pokazal. Ja zemem šarafciger i kresnem auto, motor dela, sve dela, njemu se vilica zaštekala, oči se iskobečile i ne pisne. Kaj ti je došlo gledam ga? Ja vgasim auto i velim probajte sad vi vužgati, pa čime pita, bogati s šarafcigerom kak i ja. Kresne on i šuti. Zide van z Bore i veli, ja sam sad nekaj novo naučio, to za kaj su svi živi rekli da je to nemoguće. A ja sam iza toga "samovozno" auto otpeljal u VŽ da ga tu do kraja sredim...

Posljednje uređivanje:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
A danas svi bolji auti bez ovlaštenog servisa ne voze😂 muha to mozes samo stare aute sam doma radit

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
minus klema dole i popit pivu...auto se sam resetira... 🤪
meni su teli na hondi zet hiljadu euri jer se prtljažnik ni tel otvarat, tri dana su kopali po njoj...i niš napravili...
prošal sam v ameriku (na honda forum) i tam sam našal riješenje za tri minute...napravil kak je čovek napisal i dela...kad se zblesira a ja opet...:hahah:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
A danas svi bolji auti bez ovlaštenog servisa ne voze😂 muha to mozes samo stare aute sam doma radit
Meni bolji ne treba.
Cilj moje teme je da me vozi od tocke A do točke B. Da do tih točaka stigne. Da ide solidno. Da ne trosi puno. Da su održavanja minimalna i jeftina i naravno izvediva u šupama.
Sve to ciljano je trenutno ispunjeno, neke sitnice smo pojacali i to je za sad za mene dost.

Kome se vozi bolje nek ide u servis zarulju mjenjat... ;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
kruno1601, sve OK dok si na imanju i radiš, dok se s takvom rasvjetom ne uključiš u promet i zasljepljuješ sve po redu i one koji ti dolaze u susret i one koji su iza tebe. Takvih je slučajeva na žalost sve više i više.

kruno1601

Član
Tu od
8 Sij 2015
Poruka
91
@plus ne,ne na cesti se gase radne i ukljucuju normalna svijetla za vožnju, nema potrebe za radnim lampama na cesti...

Na vrh