ili mjenjaj ako znaš ili zovi HAK jer si neispravan
E cijenjeni kolega
MUHA - a kaj onda dok pozoveš HAK i veliš: član sam odnavek imate me u kompjutoru, ali platim ja Vama "kaj košta da košta", jer auto je v kvaru i daleko od doma, a onda iznenada moraš davati instrukcije gospodinu koji je došao na intervenciju???
Nije o svjetlima nego o pomoči na cesti, oprostite na upadici.
Konkretno: došel je, zaštekal je u sinovu VW Boru prvo jeden, pa drugi "kompjuter" i rekel: ja tu nebrem nikaj napravti, to more samo ovlašteni servis
(jebote servis 😣 😖 , subota je u ZG, oko 13 sati..., temperatura u hladu 32...).
Čekajte malo mladi gospon velim ja njemu odrješito, ja bi to napravil ovak, pa ovak, pa ovak, ali mi fali ta samo sitnica koju je odnesla naša policija kao dokaz, na uviđaju pokušaja krađe sinovog automobila u ZG.
Da ne duljim, zval je kolege, trgovinu i auto otpad. Svi su mu rekli
to je nemoguće tak pokrenuti auto. Veli on ako vi na taj način pokrenete, onda budem i ja nekaj naučil i ode, veli na odlasku: ako kaj najdem javim se. Nazval je za dvadesetak minut, još nismo ni kavu spili. Veli nemam original od Bore, ali imam manji dio po dimenzijama od jedne Škode, velim ja nema problema dovezite nam. Dojde on, ja to ne vidim bez naočala za čitanje niti zaštekati pod volan, prosim ga zaštekajte mi, on je valjda poludel, makar nije pokazal. Ja zemem šarafciger i kresnem auto, motor dela, sve dela, njemu se vilica zaštekala, oči se iskobečile i ne pisne. Kaj ti je došlo gledam ga? Ja vgasim auto i velim probajte sad vi vužgati, pa čime pita, bogati s šarafcigerom kak i ja. Kresne on i šuti. Zide van z Bore i veli, ja sam sad nekaj novo naučio, to za kaj su svi živi rekli da je to nemoguće. A ja sam iza toga "samovozno" auto otpeljal u VŽ da ga tu do kraja sredim...