R
Ratarko
Guest
Haha , lako se tebi smijati ali bile su ovce pasle ono žito gore :blackeye :shock:
Jedva ih se zaja riješio :mrgreen:
Jedva ih se zaja riješio :mrgreen:
Ovo nije zamišljeno kao diskusija o novom dizajnu već kao obavijest o radovima na forumu. Inače ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ako je ovo nepregledno, blještavo, nezgrapno, nepregledno i fuj onda imaš ozbiljnih problema sa ukusom ili očima.TX75 kaže:eto kada se dijele mišljenja,,,meni je ovo pfuj, nepregledno, boja umara, bliješti sve, ne mogu skužit nove postove, nekjako nezgrapno, nepregledno, al smajli su zakon :supz: :madmana: :axe: :toimonster:
branko kaže:da se i ja oglasim po ovim promjenama, sam izgled mi je ljepsi, blaga boja ne iritira oci, jedino mi fale neke stvari
- slabija uocljivost tema s neprocitanim postovima
- brzi odgovor
i ono sto mi nije odgovaralo ni na starom forumu je smjestaj ovog na vrhu stranice, mislim da je bolje rjesenje na dnu stranice ili oboje.
branko kaže:pa mislim da je ovo bilo uocljivije
od ovog kak je sad
nekak stvar komotnosti i logike, otvoris stranicu i skrolas je odozgora prema dolje i otvaras si teme (u novom tabu npr.) koje te zanimaju a imaju nove poste dodjes do kraja stranice i kliknes oznaci teme kao procitane, kuzis posto u 9x posto slucaj ides odozgora prema dolje onda ti je logicnije da ti je to na kraju ispod prozora s temama, mislim nije bad da je tu gdje je ali po meni je ovak logicnije. no hard feelings moral sam i ja nekaj skomentirati nisam mislil nist ovakvog :axe: .
TX75 kaže:i meni brže radi za razliku od "staroga"(adsl)
@zaja...čekaj jer nema svatko pravo na svoje mišljenje? :scratch
prelazak sa "mirne smeđe" na "plavu" boju,,i prva reakcija je bila baš ono šta sam napisao.. :blackeye
ako je to tebe uvrijedilo.. onda sorry popij nešto artyman:
a o tuđem ukusu se neraspravlja ili sam i to sanjao :scratch :axe:
P.S...nove teme su sada uočljivije nego prije 8) ... :finga: