Pa i nije. Gro poslova je obavljano u urbanim sredinama, na hotelima s 5 zvjezdica, spomenicima kulture, privatnim objektima... Za sve to izvesti 100% sigurno treba imati kvalitetnu opremu, samo radni pojas košta 1000 kn, a da ne pričamo o karabinerima, spravicama, konopcima... Nema oštrenja lanaca, samo se mjenjaju. Treba netko i pokriti eventualnu štetu koja nastaje, treba organizirati čišćenje prostora, puno stvari tu ima. Jako interesantan posao. Prvi put sam srušio neki čelični stup na jednom hotelu, jednom sam isključio telefon nekom institutu, kasnije više nisam ništa pokidao. Jednom je, istina, šef napravio krivu procjenu pa je srušio zid od nekog lika, ali ko mu je kriv kad pravi vikendicu usred šume, kraj repetitora
: srećom je bio neki mali zidić i neki momci su to sanirali za 100 kn. Bilo je svakavih situacija, jednom mi je proletio komad stabla, cca 4 m dužine, kraj glave. Jednom sam sam sebi odrezo konop. Ma joj, najgore kad ti to postane rutina, pa onda ne misliš toliko o tome...
Palme su najbolje, popneš se na nju, a ljuljaš se ko na ringišpilu
: