Heloo sjekaci,ima li koji pametan(suprotnost meni)za savjet.Moram podreti steblo oko 20-25m golemo,nesto poput jasena kolega isto nezna kaze neka iva ,jest fino ravno no ak ga zrusim bum cudaj stete napravil.Pa sam si premislil gori splazit ,drezat grane i vrha oko 5 m,no da vrh pod koso rezem prema doli a heroji da ga z vuzeto vleceju prema doli pa da se zaskoli,valjda se nebre okrenuti kaj vi mislite.:mur:
Preložan... nazovi u Ludbreg komunalce, firmu Lukom. Imaju pokretnu platformu i s tim čiste grane koje su na nedostupnim mjestima.
Meni su na proljeće skinuli dva velika kestena - cijena je bila oko 400 kn. Sat rada stroja + 2 radnika i motorna pila je ispod 300 kn.
I prijevoz je koju kunu po km...
Znači: "ošišali" su te kestene, ostali su samo trupci. Te ja lako sam srušim (a da ne pogodim susjedovu klijet).
Sad čekam da mi dođu porezati grane na orahu u dvorištu. Visi nad susjedov krov...
call):
Ah,je - vrag vas j*ebi međimurski, pa dejte se jemput navčite govoriti kaj bodu vas razmeli ovi kaj nisu kraj Drave.
Dok sam delal na terenu... došli kolega međimurec i ja k čoveku v Metković, spominamo se mi po domači a tam neki prolaznik pita gazdu:
"eee Ante, a otkudi ti došli ti majstori? Govore češki..."
:icon_rofl:
:x: