Ja sam se svojima vec dvaput zgrijal,nadam se i tretji put valjda nebodu sa odsetala,bum nazval skvo da proveri ak bo frka bum v petek dok pem dimo postal pri kawasakiju pa karavana napunil,dobro susjedska pomoc kak su i meni pomogli.:drink:
LOL, ovo ni goolge translate ne prevede...
KOlega, molim Vas da se potrudit pisat na književnijem jeziku: Ne mora bit 100% književno, nitko tako ne piše al bare nek bude razumljivo svim korisnicima foruma..
Ja sam se svojima vec dvaput zgrijal,nadam se i tretji put valjda nebodu sa odsetala,bum nazval skvo da proveri ak bo frka bum v petek dok pem dimo postal pri kawasakiju pa karavana napunil,dobro susjedska pomoc kak su i meni pomogli.:drink:
ja sam se s svojima več dva puta zagrijel, nadam se da budem i treći put
valjda ne budu sama odšetala , budem nazvao ženu da provjeri da li su drva još doma ako bude frka budem u petak dok budem putovao doma stao kod kawaasakija pa kod njega napunim auto karoserijske izvedbe karavan . to bi bila kao dobro susjedska pomoč da se treći put kawasaki ne grije na tim drvima kak su i njemu susjedi odnesi njegova(ukrali) .
Kebeljar, bum te ljupil... Jbg svi smo pod kožom krvavi, ja sam baš na sredini, niti gorićanci nisu ništ bolji, dok smo z kumom trezni se još razmimo ali nakon ćaše-dve kaj da bi se z klingoncaj spominal.
Sent from my move 2 using Tapatalk 2