Istraga je u toku :icon_rofl:
Josa, ja znam, da bi ti Fiata htel imati, ali tam lonac u drugu stranu gleda giggle):Prošao sa manjom nezgodom , hihihi
Josa, ja znam, da bi ti Fiata htel imati, ali tam lonac u drugu stranu gleda giggle):
Sreča kaj nije grana pukla, mislim ispušna whew):
y)::
heh, sad vidim da je sreca u tome kaj nisam sa frendom slozil inox auspuh... onda bi stvarno odvalio granu!! whew)::icon_pidu:
a lepo sam rekal kumu da odrize ta mala drva kaj rastu u koso... :
strasno patim za 558 ili ursus 355/360, zbog transporta,
al s druge strane, di se ja vrtimm sa ferkom, ovi nemreju ni doc do tuda, i siromaki su bez vitla...
nis, ja šlajsam drva, kum vozi u toj svojoj velkoj prikolici :icon_pidu:
Oprosti ali veću glupost nikad u životu nisam čul, ja ne podcjenjujem ferca ali za ferca je ursus dr. inženjer u šumi i tu se nemamo kaj raspravljat! Kaj se tiče šrafanja to je sve do vozača i ništa drugo. Daj ga nekome tko ne pazi strojeve u ruke pa da vidiš kak bu krepavalo jedno za drugim! :-DDrž se fergusona na ursusu ces dobit samo šarafanje.
Doce te na kraju kupiš zetor.
Oprosti ali veću glupost nikad u životu nisam čul, ja ne podcjenjujem ferca ali za ferca je ursus dr. inženjer u šumi i tu se nemamo kaj raspravljat! Kaj se tiče šrafanja to je sve do vozača i ništa drugo. Daj ga nekome tko ne pazi strojeve u ruke pa da vidiš kak bu krepavalo jedno za drugim! :-D
Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 5020X koristeći Tapatalk