A gle nemamo svi fendt 939 ko ti [emoji6]Sve amateri s čim se delaju drva ursus 335 imt 533 i vlada ahahaha jbt
usporedbi
A jesi uzeo primjere i jedan i drugi sila.Ne znaš koji je gori za šumu.Mali IMT ne želim opće da komentiram a Vladimirec se imal prilike pokazati koristan za šumske poslove skoro kak da ideš sa "stojadinom" u šumu.Po šumi treba traktor biti agilan,lagan i dupljak.Bog u svojoj klasi a to je Univerzal imao sam prilike viditi kaj taj traktor more i od kud je taj izvlačio trupce:icon_pray:Nije dosta uzeti pravac i speljati u brijeg.Probaj sa Vladimircom u rikverc nekaj napraviti.Taj nemre sam sebe pomaknuti sa mjesta.Vizualiziraj da imaš traktor bez rikverca,tak funkcionira Vladimirec i za mene nije traktor za šumu niti malo.Toliko o Vladimircima i šumi,bio probao i nisam zadovoljan niti malo.Samo nemojte lagati i zmišljati priče nije lijepo.Ima tu i neiskusnih ljudi koji čitaju pa bi mogli vjerovati u neke mitove.Vladimirec vam je za šumu di je dobar put,di se moreš negdi polukružno okrenutii i za otpeljati metar i pol do dva metra drva.A ravnice ne uzimam za nikakav primjer jer tam je svaki traktor dobar i more potegnuti prikolicu drva ili kakav trupac.Lijep pozdrav:icon_pidu:
A fiat, nitko ne spominje fiat? Čovjek od kojeg znamo povremeno uzeti drva veli da samo fiate tjera i da su vrh za poslove u šumi.Točno, u svojoj klasi od nekih 40 do 65ks, univerzal je apsolutni vladar u šumi.