1600 Eura piše
a za kvrge, hebat ga, svi znamo i da postoje kvrge kroz koje nejde niš, ja se osobno ne zamar s time, hebet ga, pa nekad treba i imati krvru da se stavi u vatru!
hočem reč tebi ili bilo kome drugome ,
Napravit kalač u vlastitoj režiji , s matrijala iz otpada , pumpu sumnjivog porijekla , motor s starog cilkuara ..razvodnik iz indosa ikoji leži uz plot u firmi , boju i šajbe koje je još tata kupil možeš napraviti kalač ovih performansi ali upitnih komponenti u cjeni malog ljepotana iz bauhausa .
Ali na ovaj kalač ide isto boje , pumpa , motor , razvodnik , crijeva , cilindar , nosači pumpe i razvodnika , sklopka , kabel , pedala i još desetak sitnica kao i na neki jednostavniji .. tu treba dodat i nečiju zaradu , vrijeme , struju, amortizaciju itd
moj ujak je smenom razmjenil jedno 30 mejlova , poziva i slika i nije uspio rastaviti cilindar od ovog specka ,( evo i sad me sram kaj nisam odmah sjel u auto i otišel tam ) koristi za svoje potrebe , radio par sezona , čovjek je inžinjer strojarstva koji nije radio na plastičnoj stolariji i s obzirom kaj je sve radio rukama ni malo ne sumnjam u njegovu procjenu i stručnost .
A bome ne treba spominjati koliko je tu prošlo živaca ..na kraju je kupio novi cilindar .
A sve zbok razlike u cijeni vrijednosti jednog ajfona koji ionak za tri godine ide u smeče ( i nadam se da ne radi garancije s kojom si možete obrisati rit ako je formata papira A 4