• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Hvala, budem se još malo raspitao, jer mi šuma par sto metara od kuću u koju mislim ići.
Mislio sam ak sam doma u Zaprešiću da mi neće dati Šumu u Delnicama.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Ne znam kak je u zadnje vrijeme, ali prije20-ak godina je korupcija na šumariji bila tolika da redovnim putem nisi mogel niš obaviti. Uvijek su dobivali samo oni prek veze. Pogotovo kod prodaje na panju.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nisam opće upoznat sa šumarijom, nisam nikad kupoval drva tak, a reko možda bi na jesen i kupil koji metar, ak ne pem u svoju šumu.
A vidim svi voze iz državne, pa reko da pitam kak to ide.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Sorry nisam dobro pojasnio...sumarija si radi pla sjeca i svake godine najcesce na drugim povrsinama u drugim odjelima tako da mjesto sjece ovisi i o tom planu...
Ali najbolje u najblizu zgradu sumarije kuc kuc na vrata, dobar dan ja bi htio to i to...ne kosta te nista..😉

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Izvukao danas tresnjin trupac iz trave, stajao par godina nisam znao sta cu s njim, pa da ne zavrsi u provaliji odlucio se ispilit ga.

IMG_20200506_154250_8.jpg

Ovo ce biti dva stolica

IMG_20200506_154351_3.jpg

A od ostatka bi napravio dvije klupe.
Mjerenje štapom i kanapom:

IMG_20200506_163809_5.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kaj si lud, dupli kotači, to ide na mjesec s teretom na vilicama. Dok zadnji kraj ne potone, a onda sport i glazba.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Pici indos, nije traktor ali dok je donekle ravno i tvrdo ide. Iz trave sam izvukao prvo traktorom jer je sinoc bila kisa pa je vilicar preuzeo. Da nije s njim bi sve obavio.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Kaj si lud, dupli kotači, to ide na mjesec s teretom na vilicama. Dok zadnji kraj ne potone, a onda sport i glazba.
S teretom da, ali prazan..... Imam indosa s duplim kotačima, samo kaj je 3,5 t nosivosti, pa znam kakvi su to zmijski plesovi. Samo da je šuder malo na deblje navožen, eto veselja.... Zato i je sajla stalno na njemu 😅

Najnoviji postovi

Na vrh